Redactia.ro
Home » Monden » Paula Chirilă, dezvăluiri impresionante despre tinerețea ei. ”Două săptămâni am mâncat slănină fără pâine!”

Paula Chirilă, dezvăluiri impresionante despre tinerețea ei. ”Două săptămâni am mâncat slănină fără pâine!”

GALERIE FOTO (5) Paula Chirila, dezvăluiri impresionante despre tinerețea ei

Îndrăgita actriță, Paula Chirilă a vorbit în exclusivitate despre tinerețea sa în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv. Actrița a povestit cum a intrat la actorie și cum a lucrat ca asistentă medicală la urgențe.

Paula Chirilă, dezvăluiri impresionante despre tinerețea ei. ”Două săptămâni am mâncat slănină fără pâine!”

Paula Chirilă, una dintre cele mai îndrăginte și talentate actrițe din România, a vorbit în exclusivitate despre tinerețea sa alături de Cove și Adela Popescu, în emisiunea Vorbește lumea. Paula a vorbit despre perioada în care se gândea să intre la facultate.

Conform acesteia, părinții săi își dorea ca ea să devină avocată, așa că au îndrumat-o către Drept. Însă, ea voia să devină artistă, așa că a ales teatrul. ”Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medivală”,a povestit actrița. Totodată,aceasta a spus că s-a angajat asistentă medicală la urgență, pentru a-și plăti facultate. Actrița nu a uitat nici acum grozăviile trăile în spital. ”Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e ușor la urgențe, accidente grave, sinucigași…”, a dezvăluit Paula.

Paula Chirilă a făcut foamea la începutul carierei

Mai mult, actrița a spus cu umor că după ce a termina facultatea de Actorie a cam făcut foamea.” Ca actriță am făcut, la început, foamea. Nu aveam bani de mâncare. Aveam un parbriz de slănină, că așa-i ceam, parbriz, în frigider, din care am mâncat, alături de colega mea, două săptămâni. Slănimă, muștar, usturoi. Nici pâine nu aveam, de unde bani”, a mai spus actrița.

Paula Chirilă a divorțat de soțul său, Mariuc Aciu, declarând într-un interviu că este o femeie liberă, pregătită să se îndrăgostească.Cu toate astea, actrița este o femeie împlinită. Paula Chirilă are o fetiță în vârstă de 11 ani, Carla Sofia. Cele două își petrec timpul împreună, iar actrița se bucură de toate momentele frumoase alături de fiica sa, Carla.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: