Redactia.ro
Home » Monden » Paula Chirilă nu se mai grăbește spre altar. La patru ani de la divorț, vedeta s-a obișnuit cu statutul de femeie liberă

Paula Chirilă nu se mai grăbește spre altar. La patru ani de la divorț, vedeta s-a obișnuit cu statutul de femeie liberă

GALERIE FOTO (7) Paula Chirilă nu se mai grăbește spre altar

Paula Chirilă nu se mai grăbește spre altar. Co-prezentatoarea de la ” Splash! Vedete la apă” a divorțat de fostul soț în urmă cu patru ani, iar acum se mai grăbește să se implice într-o relație. Paula are un iubit, dar nu vrea să-și facă planuri mari cu acesta.

Paula Chirilă nu se mai grăbește spre altar. La patru ani de la divorț, vedeta s-a obișnuit cu statutul de femeie liberă

Paula Chirilă nu se mai grăbește spre altar. Vedeta de la Antena 1 a divorțat de tatăl fiicei sale, Marius Aciu, în urmă cu patru ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani, luând decizia de a se despărțit de comun acord. Paula și Marius au mers împreună la notar și s-au separat în mare secret și au rămas prieteni și în ziua de astăzi. „Suntem doi oameni cu capul pe umeri. Copilul nu e o monedă de schimb”,a spus actrița.

Paula Chirilă a devenit mireasă pentru prima oară în 2005, la Cluj și a divorțat în 2017. Marius este scenarist, iar cei doi s-au cunoscut la Antena 1, în perioada debutului său în televiziune. Carla Sofia, în vârstă de 11 ani este rodul iubirii lor. În prezent, vedetei îi este greu să vorbească despre o a doua căsătorie, schimbându-și concepțiile despre acest lucru. „Nu mă mai grăbesc. Viața e faină fără să te controleze nimeni, fără să te încurce în ce ai de realizat”, a mai spus acesta. De asemenea, blondina a spus că este curtată de mulți bărbați, dar toți vin și pleacă.

Paula Chirilă, un nou proiect la tv

Vedeta va face parte din proiectul ”Splash! Vedete la apă”, care va apărea în curând pe micile ecrane. Paula și Romică Țociu au rolul de a le asigura invitaților buna dispoziție, alături de cei trei prezentatori ai show-ului Răzvan Fodor, Anna Lesko și Ramona Olaru. Pentru că are probleme cu hernia, medicii i-au interzis Paulei să facă efort, așa că va intra în apă doar în anumite condiții.„Nu o să sar în piscină, o să o fac doar de la un metru, doi, dacă trebuie. Țin boala sub control, fac tratamente și exerciții pentru spate, sper să nu ajung prin spitale mai ales în această perioadă”, a declara vedeta pentru Impact.ro.

La începutul anului, Paula și-a speriat fanii. Colegă de platou cu Dan Capatos, aceasta a avut probleme de sănătate, ajungând de urgență la spital. Aceasta s-a simțit rău în emisiune, iar staff-ul a trebuit să sune de urgență la ambulanță. Vedeta acuza dureri abdominale insuportabile, iar medicii au diagnosticat-o cu un început de ulcer din cauza stresului. „Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva. Am stat numai pe ceai toată ziua. Am luat în ultima vreme niște antiinflamatoare pentru coloană, căci am hernie de disc. De la antiinflamatoare, mi s-a distrus stomacul. Am un început de ulcer. M-au dus cu căruciorul la radiologie și eu eram cu perfuzia într-o mână și cu telefonul în cealaltă”, a povestit Paula Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: