Redactia.ro
Home » Știri » Pavel Antov, cel mai bogat dintre parlamentarii Kremlinului, a murit când era în vacanță. Anterior, a criticat invazia Ucrainei

Pavel Antov, cel mai bogat dintre parlamentarii Kremlinului, a murit când era în vacanță. Anterior, a criticat invazia Ucrainei

Pavel Antov, cel mai bogat dintre parlamentarii Kremlinului, a murit când era în vacanță. Anterior, a criticat invazia Ucrainei

Pavel Antov, cel mai bogat dintre parlamentarii Kremlinului, a murit când era în vacanță, cazat într-un hotel. Iată detalii și cum a fost găsit deputatul rus. Unul dintre prietenii lui, Vladimir Bidanov, a murit cu două zile înainte în același hotel.

Pavel Antov, cel mai bogat dintre parlamentarii Kremlinului, a murit când era în vacanță. Anterior, a criticat invazia Ucrainei

Deputatul rus Pavel Antov, care l-a criticat pe Vladimir Putin pentru războiul declanșat în Ucraina, a fost găsit mort într-un hotel de lux din India, acolo unde plecase ca să își serbeze ziua de naștere cu un grup de prieteni.

Pe 23 decembrie, unul dintre prietenii lui Pavel Antov, Vladimir Bidanov, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit mort într-una dintre camerele hotelului. Potrivit poliției, ar fi suferit un infarct.

Două zile mai târziu, de Crăciun, și Pavel Antov a fost găsit decedat în fața hotelului unde era cazat, după ce ar fi căzut de la etajul al treilea al aceluiași hotel de lux din Rayagada, Odisha, conform informațiilor transmise de meduza.io. Potrivit presei indiene, mogulul rus al cârnaților a sărit de pe acoperișul hotelului și a fost găsit într-o baltă de sânge. Ghidul său indian l-a dus de urgență la spital, însă nu s-a putut face nimic, a relatat Libertatea.

Pavel Antov avea 65 de ani și ar fi fost șocat după moartea prietenului lui, Vladimir Bidanov, așa că s-ar fi sinucis imediat după moartea lui, potrivit autorităților. E una dintre versiuni, însă.

Consulul general al Rusiei la Calcutta, Alexei Idamkin, a transmis că poliția nu a găsit nimic suspect cu privire la modul în care au murit cei doi. Oficialul a mai precizat că ancheta în cazul primului decedat, Vladimir Bidanov, a fost deja finalizată, iar trupul lui a fost incinerat.

Pavel Antonov este și unul dintre fondatorii uneia dintre cele mai mari companii producătoare de cârnați din Rusia. Forbes l-a numit în 2019 cel mai bogat deputat și funcționar public din Rusia, cu un venit anual declarat de puțin sub 130 de milioane de lire sterline, a relatat sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: