Redactia.ro
Home » Monden » Pe Bobiță din ”Las Fierbinți” îl știe toată lumea, dar cum arată soția lui din viața reală? E singura femeie pe care actorul a iubit-o

Pe Bobiță din ”Las Fierbinți” îl știe toată lumea, dar cum arată soția lui din viața reală? E singura femeie pe care actorul a iubit-o

GALERIE FOTO (6)

Bobiță e unul dintre cele mai iubite personaje din producția televizată ”Las Fierbinți”. Iar actorul care-i dă naștere pe micile ecrane e la fel de simpatizat și apreciat de publicul larg. Mihai Bobonete este cerut peste tot în lume grație renumitelor sale show-uri de stand-up comedy, unde, de multe ori, subiectul principal e chiar familia lui.

Dacă în presă dă interviuri rar despre soția sa ori cei doi copii ai lor, pe scenă Mihai Bobonete transpune viața lor de zi cu zi în show-uri de stand-up comedy. Soția sa, Cătălina, e de multe ori ținta glumelor lui, și – culmea! – aceasta nu se supără. Într-un interviu de acum câțiva ani, soția lui Mihai Bobonete recunoștea că nu-i place să fie în lumina reflectoarelor, dar că-și susține soțul în carieră întru-totul.

E singura femeie pe care Bobonete a iubit-o

Bobonete: ”Soția mă ține veșnic îndrăgostit”

Cât despre povestea lor de dragoste, Cătălina și Mihai Bobonete au un parcurs frumos. Cei doi se cunosc de peste douzeci de ani și sunt căsătoriți de 14 ani. Vorbind despre viața de familie, și-n mod special despre femeia cu care își împarte viața, comediantul s-a declarat veșnic îndrăgostit: ”Soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată”.

Sunt împreună de 23 de ani

Mihai și Cătălina Bobonete au doi copii, un băiețel pe nume Octav, și o fetiță pe nume Maria-Elena. Micuții sunt deja măricei, merg la școală și sunt conștienți de celebritatea tatălui lor. Într-un show de stand-up comedy, actorul a recunoscut că îi este destul de greu să le protejeze intimitatea celor doi copii, dat fiind faptul că ochii presei sunt mereu ațintiți asupra lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: