Redactia.ro
Home » Monden » Pe ea a părăsit-o Măruță pentru a se cupla cu Andra. Femeia a suferit enorm

Pe ea a părăsit-o Măruță pentru a se cupla cu Andra. Femeia a suferit enorm

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au o căsnicie perfectă și doi copii cu care se mândresc. Însă, Măruță era într-o relație când a cunoscut-o pe frumoasa cântăreață.

 

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță

 

Înainte să aibă o relație sudată cu frumoasa artistă, Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii cu același nume de la PRO TV, s-a iubit cu o frumoasă blondă cu părul creț. Celebrul prezentator se afla într-o relație în momentul în care a cunoscut-o pe vedeta de la PRO. Înainte de a fi cu Andra, Cătălin Măruță, a fost alături, timp de doi ani, de fata jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia, Iulia.

Iulia Ioanițoaia era producătoarea emisiunii de pe TVR2, ”Tonomatul de pe doi”, a lui Cătălin Măruță. Cătălin și Iulia au pus capăt relației după ce prezentatorul TV a apărut în videoclipul Andrei -”Băieții și fetele”.

Cătălin Măruță nu a negat niciodată relația pe care a avut-o cu frumoasa producătoare, dar a preferat să păstreze o atitudine discretă în ceea ce privește viața sentimentală.

 

 

Andra și Cătălin Măruță au o căsnicie perfectă

 

 

Cătălin și Andra s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, iar timpul a demonstrat că amândoi au făcut cea mai bună alegere din punct de vedere sentimental.

Cei doi au mărturisit, în repetate rânduri, cum s-au cunsocut și îndrăgostit.

În cadrul primei întâlniri cu Măruță, solista a declarat că este fana artistelor Whitney Houston și Gloria Estefan, un prilej prin care Cătălin, pentru a o cuceri, i-a spus că îi plac aceleași artiste. După ce au aflat că au gusturi muzicale similare, la finalul emisiunii, Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresionat de frumusețea și talentul ei.

,,Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Cei doi s-au căsătorit în 2008, la Târgu-Hiu, orașul natal al prezentatorului. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă. În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: