Redactia.ro
Home » Știri » Pedeapă maximă pentru Mario Iorgulescu după ce a omorât un om, fiind beat și drogat! Ce a decis instanța de judecată

Pedeapă maximă pentru Mario Iorgulescu după ce a omorât un om, fiind beat și drogat! Ce a decis instanța de judecată

Pedeapă maximă pentru Mario Iorgulescu după ce a omorât un om, fiind beat și drogat! Ce a decis instanța de judecată

Pedeapă maximă pentru Mario Iorgulescu după ce a omorât un om, fiind beat și drogat! Iată ce a decis instanța de judecată!

Mario Iorgulescu, judecat aspru după ce a omorât un om, fiind beat și drogat

Procesul s-a încheiat pe 13 ianuarie anul acesta. La ultimul termen, avocaţii lui Mario Iorgulescu au cerut ca el să fie tras la răspundere pentru ucidere din culpă, şi nu pentru omor. Instanța le-a respins solicitarea.

Mario Iorgulescu a omorât un tânăr de 24 de ani într-un accident produs pe Șoseaua Chitilei. Acesta a intrat cu mașina sa, un Aston Martin într-un bărbat care a murit la scurt timp după accident. În prezent, Mario Iorgulescu a fost și el în stare gravă și internat la o clinică privată din Milano.

„Mario Iorgulescu este acuzat că a condus sub influența drogurilor și a alcoolului și riscă închisoarea după ce a ucis un om, însă pedeapsa cu închisoarea ar fi între opt luni și șase ani, dar există posibilitatea ca un judecător să suspende executarea pedepsei în penitenciar, cu condiția ca aceasta să nu depășească trei ani”, potrivit Cancan.

Mario Iorgulescu a fost dus la un spital din străinătate pentru tratament, tatăl lui Dani Vicol, cel care a murit în urma teribilului accident al fiului de la LPF, nu-l vede cu ochi buni și se teme că totul se deghizează.

„Mi se pare că s-a făcut ceva pe furiș. Trebuia să ia legătura cu el, nu doar să-l scoată din spital. Nu știu dacă a putut scăpa de lege. Am încredere în justiție”, a declarat tatăl lui Dani Vicol după ce a aflat că Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată din Milano.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, care circula dinspre centura principală a Aston Martin spre Podul Constanței, pe Șoseaua Chitilei, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism . Tânărul în vârstă tot de 24 de ani, a murit pe loc.

La prima analiză, Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l de alcool pur în sânge, iar la a doua probă de 1,76 g/l de alcool. , Tânărul a consumat și cocaină, lucru stabilit de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. De asemenea, fiul președintelui LPF a rămas fără permis de conducere după accident.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu. Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei.

Decizia Tribunalului București era așteptată de miercuri, 8 februarie, dar abioa astăzi a venit decizia instituției.Totuși nu este definitivă, putând fi contestată. Procesul va continua la Curtea de Apel București.

Pedeapă maximă pentru Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanță de Tribunalul București la 15 ani și 8 luni închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de omor.

El trebuie să plătească acum 100.000 euro și 50.000 lei pentru două dintre părțile civile. Soluția de astăzi nu este definitivă.

 

Sursa foto: Adevărul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: