Redactia.ro
Home » Știri » Pedofilii vor fi castrați chimic în Peru

Pedofilii vor fi castrați chimic în Peru

Cum păcălesc pedofilii copiii. Ar trebui să știe orice părinte metodele de ademenire ale pedofililor

Pedofilii vor fi castrați chimic în Peru. Preşedintele peruvian Pedro Castillo a anunţat că executivul său intenţionează să impună castrarea chimică obligatorie a violatorilor de minori, printre alte măsuri drastice împotriva acestor crime. Anul trecut, aproape 7000 de minore au fost violate în Peru.

Castrare chimică pentru pedofili în Peru

Președintele din Peru a anunțat o măsură pentru stoparea numărului de violuri. Acesta a impus castrarea chimică obligatorie a violatorilor de minori, printre alte măsuri drastice împotriva acestor crime.

„Destul cu atâta violenţă, crimele sexuale împotriva copiilor nu vor fi tolerate de acest guvern şi nici nu vor rămâne nepedepsite”, a declarat Pedro Castillo, care s-a declarat „indignat” după ce o fetiţă de trei ani a fost violată, crimă care a şocat Peru.

Măsura propusă de şeful statului mai trebuie să fie aprobată de Parlamentul peruvian.

Pedofilii sunt castrați chimic în Rusia, Polonia, Coreea de Sud, Indonezia şi Republica Moldova

Castrarea chimică a pedofililor există deja în Rusia, Polonia, Coreea de Sud, Indonezia şi Republica Moldova. Aceasta constă în administrarea de medicamente ce inhibă dorinţa sexuală, în mod preventiv sau pentru a împiedica orice recidivă.

Cum se aplică castratul chimic

Termenul de castrare face referire la acțiunea de mutilare genitală care constă în acțiunea de extirpare a gonadelor. La bărbați, operația este denumită orhiectomie, iar la femei operația se numește ovarectomie.

Castrarea chimică sau pe cale medicamentoasă are loc prin administrarea de compuși chimici sau de hormoni. Medicamentele pot fi injectate zilnic, săptămânal și lunar pentru restul vieții, iar schimbările în organismul celui care este castrat sunt evidente.

Unui bărbat castrat îi scade apetitul sexual și castrarea provoacă, de cele mai multe ori, impotență. Din cauza fluctuației de hormoni, un castrat chimic poate acuza stări de oboseală și poate lua în greutate chiar și 30-40 de kilograme.

7000 de minore violate în Peru într-un singur an

Potrivit Ministerului peruvian pentru Drepturile Femeilor, mai mult de 21.000 de minore au fost victime ale unor violuri în ultimii patru ani. Numai în 2021, au fost înregistrate 6.929 de astfel de cazuri.

În Peru, violatorii de copii sub 14 ani riscă o condamnare la închisoare pe viaţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: