Redactia.ro
Home » Monden » Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca? Artistul este extrem de credincios

Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca? Artistul este extrem de credincios

GALERIE FOTO (2) Pepe, sarut pasional cu Yasmine

Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca? Cunoscut în întreaga țarp pentru talentul său vocal inconfundabil, Pepe are și o latură credincioasă. Artistul a declarat în cadrul unei emisiuni că înainte de Paște a mers la Arsenie Boca pentru a se ruga. Acest fel de pelerinaj nu este ceva nou pentru cântăreț, mărturisind că a fost a zecea astfel de drumeție.

Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca? Artistul este extrem de credincios

Pentru ce s-a rugat Pepe la Arsenie Boca? Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România. Fostul soț al Ralucăi Pastramă are succes pe plan profesional, dar în viața amoroasă, artistul a avut de făcut alegeri dificile. Trecut printr-un divorț, Pepe are încredere că într-o bună zi își va cunoaște adevărata dragoste. Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, difuzată pe Antena Stars, Pepe a făcut mărturisiri surprinzătoare. Acesta a spus că a fost la Arsenie Boca pentru a se ruga, chiar înainte de Paște.

Pepe a declarat că a nu este prima dată când face acest lucru și consideră că este un gest făcut pentru suflet. Celebrul cântăreț a recunoscut că a fost mereu credincios și este de părere că nu este nevoie de niciun motiv pentru a te ruga. „Eu am fost bisericos tot timpul. Cred că e a zecea oară când mă duc la Arsenie Boca. M-am decis acum să mă duc în Vinerea Mare, că eram oricum liber. Am fost primul. Am să mulțumesc. (…) Trebuie să mulțumești. E o conexiune acolo”, a mărturisit Pepe.

Mai mult, Pepe a declarat că noua sa piesă este datorată unei experiențe paranormale, iar versurile melodiei sunt inspirate dintr-o conversație pe care artistul a avut-o în vis cu nepotul lui decedat într-un accident de mașină, în urmă cu 11 ani. Din acel vis, Pepe a spus că a înțeles clar mesajul transmis. Astfel, el l-a transpus într-o piesă de suflet, menită să le aline sufletele celor care pierd pe cineva drag. „E o piesă specială. Piesa a fost construită acum 11 ani. El e îngerul, despre el era vorba. Este izvorâtă din fapte reale. La vreo lună sau două după ce a avut accidentul nepotul meu l-am visat. Când l-am visat, vorbeam cât se poate de relaxat cu el și l-am întrebat de ce nu-i apare în vis lu taicăsu și mi-a zis: ”Ia-l tu în brațe, spune-i mai întâi să zâmbească. Momentan nu pot să apar că el plânge întruna”. Și ăsta e mesajul piesei”, a spus artistul.

Nepotul lui Pepe, decedat in accident

Pepe, planuri pentru viitor

Pepe a declarat că se simte foarte bine în prezent, mai ales că participă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde interpretează diferite roluri. Dar însăși comunitatea creată pe canalul său de Youtube, în ultimul an, a fost un factor important în revenirea sa și în dorința cu care a continuat să activeze în domeniu, deși întreaga lume se confruntă cu pandemia de coronavirus. „Comunitatea de pe net e constantă, e reală și din ce în ce mai mare – familia mea online. Mi-au dat curaj, prospețime și ambiție. Abia aștept să înceapă treaba și chiar aș vrea să fac o întâlnire cu toții. De Paști am stat cu familia, cu copiii. Duminică am avut o întâlnire specială online, apoi am stat cu copiii, iar pe urmă am plecat la munte două zile. În rest, e activitate! Până și eu ieri am fost plecat până aseară la munte. Urmează să promovez piesa mai departe”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: