Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe. Cum a trecut bruneta peste despărțirea de celebrul artist

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe. Cum a trecut bruneta peste despărțirea de celebrul artist

GALERIE FOTO (2) Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe. Fosta soție a lui Pepe a vorbit pentru prima oară despre separarea de celebrul artist. Raluca Pascu a declarat că a trecut printr-o perioadă dificilă, iar efectele s-au observat și asupra fizicului ei. Pepe și Raluca Pascu au decis să divorțeze după 10 ani de relație și 8 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe, Rosa și Maria.

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe. Cum a trecut bruneta peste despărțirea de celebrul artist

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe. În urmă cu câteva luni, Pepe și Raluca au divorțat, iar acum sunt doi oameni fără obligații. Fosta soție a artistului a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars despre perioda de după separarea de Pepe. Raluca Pascu a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă și că s-a simțit foarte rău, iar acest lucru i-a afectat fizicul. Raluca a explicat că divorțul ar fi trebuit să fie unul discret și amiabil, dar lucrurile au degenerat.

Bruneta a precizat că a slăbit foarte mult în ultima perioadă, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut. „Mi-e mai greu în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu.

Raluca Pascu, despre divortul de Pepe

Referitor la relația pe care a avut-o cu celebrul artist, Raluca a declarat că acesta a fost destinul. Bruneta este de părere că fostul soț regretă situația în sine, dar situația nu a putut fi evitată. „De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pascu.

Ce s-a întâmplat cu adevărat între Pepe și Raluca Pascu?

Bruneta a decis să clarifice situația și să spună care a fost motivul despărțirii lor. Conform acesteia, lucrurile între foștii soți se stricaseră de mai mulți ani, dar în acest timp au încercat să refacă conexiunile pentru a nu destrăma o relație de 10 ani.

Raluca este împăcată cu gândul că relația lor nu a funcționat și speră ca amândoi să învețe lecțiile primite și să nu mai repete aceleași greșeli. „Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine. Lumea judecă indiferent ce-ar fi. Dacă e s-o luăm de la începtul relației noastre, de cum am apărut au venit de la o altă televiziune la mine la facultate.(…) Nu e ușor să treci prin ce am trecut eu. Este foarte greu și sunt sigură că și pentru el a fost foarte greu. După 10 ani de relație și doi copii n-ai cum să crezi că un om iese curat și limpede ca apa”, a spus Raluca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: