Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a făcut primele declarații despre relația cu Raluca, la trei ani de la divorț. Ce se întâmplă, de fapt, cu fiicele sale

Pepe a făcut primele declarații despre relația cu Raluca, la trei ani de la divorț. Ce se întâmplă, de fapt, cu fiicele sale

Pepe și Raluca Pastramă au fost unul dintre cele mai mediatizate și iubite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani și au împreună două fetițe adorabile, Maria și Rosa. Cu toate că păreau a fi nedespărțiți, destinul a avut alte planuri pentru ei, iar acum, la 3 ani de la divorț, vedem cum viața le-a luat fiecăruia un alt curs.

Despărțirea lor a fost un șoc pentru fanii lor și pentru cei care urmăreau cu atenție povestea lor de dragoste. Cu toate că nu este neobișnuit ca toate cuplurile din showbiz să treacă prin momente dificile, nimeni nu s-a așteptat la divorțul lor. Cu toate acestea, viața merge înainte, și cu fiecare zi care trece, Pepe și Raluca își construiesc drumuri noi, atât în viața lor personală, cât și în cea profesională.

Pepe face dezvăluiri la trei ani, după divorț

Recent, Pepe a decis să vorbească deschis despre viața sa post-divorț și despre cum se descurcă cu fetele lor, Maria și Rosa. După ce au decis să meargă pe drumuri separate, au rămas în contact pentru a asigura o creștere armonioasă a fetițelor lor. La trei ani de la divorț, artistul a decis să împărtășească cu publicul cum stau lucrurile cu Raluca și cu micuțele lor.

Pepe a mărturisit că, deși fetițele Maria și Rosa au domiciliul la el, petrecând mai mult timp cu tatăl lor, Raluca Pastramă este foarte implicată în creșterea și educația copiilor lor. Chiar și după divorț, cei doi părinți colaborează în mod strâns pentru a asigura o copilărie fericită și sănătoasă pentru Maria și Rosa.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg si la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă și tată, doar tată, e normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal în vacanță să meargă și cu ea. Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg”, a spus Pepe, în cadrul unei emisiuni televizate.

Pepe și Raluca au fost văzuți din nou împreună

Una dintre cele mai emoționante reuniuni ale celor doi foști soți a avut loc recent, la o competiție sportivă în care Maria, fiica lor cea mare, a participat. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate în viața lor de cuplu, Pepe și Raluca au fost prezenți pentru a-și susține fiica. Acest lucru nu a fost o noutate, deoarece cei doi au mai fost văzuți împreună la evenimente sportive ale fetelor lor în trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: