Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a petrecut pe iaht de lux cu o brunetă milionară. Cine este femeia

Pepe a petrecut pe iaht de lux cu o brunetă milionară. Cine este femeia

Pepe este devastat de durere

Pepe a petrecut pe un iaht de lux alături de o brunetă misterioasă, iar mai multe poze au fost publicate pe rețelele sociale. Misterioasa brunetă este una dintre cele mai bogate femei din România.

Pepe, petrecere exclusivită alături de Ioana Nicolae

Weekendul trecut, Pepe s-a distrat pe o ambarcațiune de lux alături de nimeni alta decât Ioana Nicolae, cea mai bogată văduvă din România. Frumoasa brunetă a trecut printr-o dramă de nedescris în urmă cu opt ani, când soțul său, milionarul Nae Nicolae a fost spulberat de tren.

Ioana Nicolae a publicat chiar ea o fotografie în care apare alături de solist și urmăritorii ei au reacționat imediat la postare.

Ce să mai zic, așa glumim noi”, a scris Ioana în dreptul fotografiei cu Pepe.
Cine e băiatul?”, a întrebat-o un prieten.
Un vecin! Un fan de-al meu”, a spus, tot în glumă, Ioana.

Cum se înțelege Pepe cu fiicele sale după divorț

Pepe a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa, dar în mod special a insistat pe subiectul parenting. Acesta a fost deschis și a dezvăluit care este de fapt relația pe care o are cu fiicele sale după ce a divorțat de mama sa. Artistul a povestit cum se descurcă să le educe pe cele mici și ce reguli a stabilit pentru ele.

Pepe a mărturisit faptul că acesta nu era deloc de acord cu telefoanele mobile și că încearcă pe cât posibil să le învețe pe fetițele sale valoarea banului. Artistul a mai spus că acum comunicarea cu cele mici este una foarte bună deoarece comunică direct cu ele.

Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani. Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac. Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele. „, a spus Pepe.

Etichete: