Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă! ”Poate urmează încă un copil”

Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă! ”Poate urmează încă un copil”

Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă! ”Poate urmează încă un copil”

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu șase luni, iar acum artistul este deja implicat într-o nouă poveste de iubire. Ce declarații a făcut acesta despre separarea de fosta soție și mai ales ce planuri de viitor are. 

Pepe a făcut noi declarații despre divorțul de Raluca Pastramă! ”Poate urmează încă un copil”

Divorțul dintre Pepe și Raluca a fost un șoc pentru fanii acestora, care nu se așteptau vreodată ca cei doi să se despartă. Deși cei doi nu au dezvăluit la început care au fost motivele divorțului, Pepe a vorbit acum despre acest lucru. Artistul a mărturisit că decizia a fost a Ralucăi, iar el nu și-a dorit și nu a susținut divorțul.

”Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Cu toate că nu și-a dorit să divorțeze, Pepe a declarat că nu a avut cum să schimbe lucrurile și nu putea să o țină cu forța pe fosta soție. Astfel că, artistul se gândește deja la viitor și este deschis la o nouă iubire. Mai mult, acesta vrea să mai devină tătic încă o dată!

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

Pepe și Yasmine Ody au făcut un pas important în relația lor

Pepe nu se mai ascunde cu noua sa relație, chiar dacă a fost criticat de fani că a trecut prea ușor peste divorțul de Raluca Pastramă. Cântărețul a decis să-și asume relația și chiar a vorbit despre noua poveste de iubire dintre el și Yasmina, asta după ce a fost suprins de paparazzi în timp ce împărtășea săruturi și atingeri tandre cu domnișoara.

Relația lor este una cât se poate de serioasă, deși solistul a declarat că sunt la început de drum. Totuși, acesta a explicat că se întâlnesc de ceva vreme, dar abia acum au hotărât să își asume public acest lucru. Mai mult, potrivit declarațiilor făcute de apropiații lor, se pare că cei doi au luat o decizie importantă pentru cuplul abia format și anume să se mute împreună. Potrivit acestora, Yasmine și-ar fi dus deja hainele în casa bărbatului.

De curând, Pepe a mărturisit că nu exclude varianta unei căsătorii, asta dacă va găsi persoana potrivită. Vă reamintim că artistul a trecut deja prin două căsnicii eșuate, una cu Oana Zăvoranu, iar cealaltă cu Raluca Pastramă, care s-a termina în urmă cu patru luni. Divorțul a avut loc în luna februarie a acestui an, după opt ani și doi copii împreună. Cu toate acestea, cei doi au păstrat o relație foarte bună de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: