Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Yasmine Ody au făcut un pas important în relația lor! Cei doi s-au mutat împreună

Pepe și Yasmine Ody au făcut un pas important în relația lor! Cei doi s-au mutat împreună

Pepe și Yasmine Ody au făcut un pas important în relația lor! Cei doi s-au mutat împreună

Pepe și-a asumat noua relație și se pare că cei doi nu vor să piardă timpul! Cântărețul și Yasmina au luat dezicia de a se muta împreună. 

Pepe și Yasmine Ody au făcut un pas important în relația lor

Pepe nu se mai ascunde cu noua sa relație, chiar dacă a fost criticat de fani că a trecut prea ușor peste divorțul de Raluca Pastramă. Cântărețul a decis să-și asume relația și chiar a vorbit despre noua poveste de iubire dintre el și Yasmina, asta după ce a fost suprins de paparazzi în timp ce împărtășea săruturi și atingeri tandre cu domnișoara.

Relația lor este una cât se poate de serioasă, deși solistul a declarat că sunt la început de drum. Totuși, acesta a explicat că se întâlnesc de ceva vreme, dar abia acum au hotărât să își asume public acest lucru. Mai mult, potrivit declarațiilor făcute de apropiații lor, se pare că cei doi au luat o decizie importantă pentru cuplul abia format și anume să se mute împreună. Potrivit acestora, Yasmine și-ar fi dus deja hainele în casa bărbatului.

De curând, Pepe a mărturisit că nu exclude varianta unei căsătorii, asta dacă va găsi persoana potrivită. Vă reamintim că artistul a trecut deja prin două căsnicii eșuate, una cu Oana Zăvoranu, iar cealaltă cu Raluca Pastramă, care s-a termina în urmă cu patru luni. Divorțul a avut loc în luna februarie a acestui an, după opt ani și doi copii împreună. Cu toate acestea, cei doi au păstrat o relație foarte bună de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

Pepe și Yasmine se știu din anul 2017, după ce tânăra l-a machiat pe artist pentru videoclipul unei melodii. Cei doi au păstrat legătura, iar colaborarea profesională s-a trasnformat într-o relație de dragoste profundă.

Yasmina este un make-up artist cunoscut în show-biz. Acesta este și modul în care cei doi s-au cunoscut. Deși Pepe spune că relația lor nu a început de mult timp, cei doi par să facă pași mari în relația lor.

”Suntem acum în tatonări, ne-am văzut în oraș, ne bem cafeaua împreună și discutăm. Ce pot să spun mai multe, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicații pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge”, ne-a explicat solistul.

El a precizat că nu dorește să facă prea multe declarații cu privire la acest subiect, relația fiind la început. „Nu vreau să regret peste șase luni ceva spus acum, așa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat,” a adăugat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: