Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, decolteu generos la o petrecere de botez. Fosta soție a lui Pepe a atras toate privirile

Raluca Pastramă, decolteu generos la o petrecere de botez. Fosta soție a lui Pepe a atras toate privirile

Raluca Pastramă, cu sânul drept pe afară la botezul nepotului ei

Raluca Pastramă pare că este într-o formă și mai bună după divorțul de Pepe. Focoasa brunetă a luat parte în acest weekend la o petrecere de botez, unde a purtat o rochie ce i-a pus în evidență formele, dar și…un decolteu generos.

Raluca Pastramă, decolteu generos la o petrecere de botez. Fosta soție a lui Pepe a atras toate privirile

Raluca, fosta soție a lui Pepe, a participat, sâmbătă, la  botezul lui Achim, fiul fratelui său, Bombo. Raluca a ieșit în evidență cu o rochie cu  pietre și franjuri, mulată pe corp și decoltată. Rochia i-a lăsat la vedere piciorul drept, dar și un decolteu ce a atras toate privirile.

Raluca a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, unde i-a urat nepotului ei tot ce este mai bun. „#ACHIM, De ziua botezului tău, îți dorim din toată inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sănătate și binecuvântarea lui Dumnezeu. Te iubim!”, a scris Raluca, în dreptul imaginilor apreciate și de Pepe.

Pepe, relație cu Yasmine

După divorțul finalizat la notar, în luna februarie, de Raluca, Pepe și-a făcut o nouă relație. A fost văzut în ultimele săptămâni alături de o tânără pe nume Yasmine, cu care la un moment dat, s-a sărutat în văzul tuturor, la o petrecere. Ulterior, artistul a confirmat relația, dar fără să dea prea multe detalii, deoarece sunt la început.

Cine este, de fapt, femeia cu care Pepe a fost surprins în tandrețuri! Totul despre Yasmine - IMPACT

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, pentru  Click!

Pepe regretă divorțul de Raluca Pastramă

De curând, Pepe a spus într-un interviu că nu și-a dorit să rupă căsnicia cu Raluca, dar a fost nevoit la insistențele acesteia. Reamintim că artistul a făcut anunțul divorțului în noiembrie, iar anul acesta, în februarie, totul s-a încheiat la notar.

”Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a spus Pepe la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: