Redactia.ro
Home » TV » Pepe a spus din ce a câștigat primii bani! Ce joburi a avut artistul de-a lungul timpului: „Niciodată nu mi-a fost rușine…”

Pepe a spus din ce a câștigat primii bani! Ce joburi a avut artistul de-a lungul timpului: „Niciodată nu mi-a fost rușine…”

Pepe a spus adevărul despre primul job pe care l-a avut. Artistul vorbește dschis despre trecutul său, de fiecare dată când are ocazia.

 

Ce joburi a avut Pepe de-a lungul timpului

Atenția publicului a fost ațintită, în ultima vreme, asupra lui Pepe, având în vedere decizia de a divorța de soția sa. Pepe vorbește deschis despre trecutul său, acesta fiind și motivul pentru care a vorbit despre primul job pe care l-a avut.

„Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios’”, a spus Pepe cu câiva ani înainte de a deveni tătic.

 

Pepe, despre divorțul de Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu câteva luni. Artistul a dezvăluit că își dorește ca lucrurile dintre el și fosta soție să se liniștească.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

Pepe a vorbit despre varianta unei împăcări cu Raluca și dacă acest lucru ar fi posibil.

”Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu își mai dorește, atunci nu. Din punctul meu de vedere, este cel mai bien să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite, eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Cum niciodată nu credeam că o să existe un divorț, așa nu pot băga mâna în foc că va fi vreo împăcare. (…) Eu sunt un tip hotărât”, a explicat Pepe.

Lucrurile au luat o altă turnură și în ceea ce privește procesul de divorț. Astfel, artistul a precizat că ruperea mariajuluis e va face amiabil, la notar, așa cum a spus inițial.

”Sunt niște schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului. Lucrurile sunt acum așa cum erau în primul filmuleț pe care eu l-am făcut ca să anunț divorțul. De atunci, au fost mici scandaluri, dar ne-am întors în punctul de unde am plecat eu acum două luni și jumătate. Suntem bine. Este o situație care va fi rezolvată amiabil. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. Lucrurile sunt foarte clare acum”, a precizat Pepe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: