Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, declarații de ultim moment! Ce spune artistul după ce a devenit tată pentru a treia oară

Pepe, declarații de ultim moment! Ce spune artistul după ce a devenit tată pentru a treia oară

Fericire mare pentru Pepe. El a devenit tată pentru a treia oară. De data aceasta este tată de băiat. În culmea fericirii, pentru că are un băiețel perfect sănătos, artistul a făcut primele declarații. În urmă cu câteva zile, iubita lui Pepe, Yasmine, a adus pe lume un băiețel. Aceasta a născut la o clinică privată din București. Mai multe informații din mediul online arată că micuțul a cântărit la naștere 2.750 grame și a primit nota 10 la naștere.

Pepe, declarații de ultim moment! Ce spune artistul după ce a devenit tată pentru a treia oară

Pepe, în culmea fericirii, a făcut primele declarații după ce a devenit tată pentru a treia oară. „Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos.”, a spus Pepe.

Artistul a fost destul de rezervat în ultima perioadă în ceea ce privește viața personală, dar și venirea pe lume a copilului său. „Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a mai adăugat el.

De asemenea, prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit ce nume va purta cel mic. „El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu.”, a spus artistul. Așadar, se pare că celebrul artist nu s-a răzgândit. Înainte ca cel mic să se nască, Pepe spunea ce nume va alege pentru băiatul lui, în exclusivitate, la Antena Stars, într-un interviu.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara artistul la vremea aceea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: