Redactia.ro
Home » Monden » Pepe este devastat de durere, chiar și acum, la 21 de ani de la despărțirea de persoana dragă. Artistul și-a pierdut cel mai bun prieten într-un accident rutier

Pepe este devastat de durere, chiar și acum, la 21 de ani de la despărțirea de persoana dragă. Artistul și-a pierdut cel mai bun prieten într-un accident rutier

GALERIE FOTO (3) Pepe este devastat de durere

Pepe este devastat de durere, chiar și acum, la 21 de ani de la despărțirea de persoana dragă. Deși întotdeauna este cu zâmbetul pe față, Pepe nu poate uita momentul în care și-a pierdut cel mai bun prieten, chiar dacă au trecut 21 de ani de atunci. Pepe își aduce aminte de acel moment trafic cu multă durere în suflet. Despre cine este vorba?

Pepe este devastat de durere, chiar și acum, la 21 de ani de la despărțirea de persoana dragă. Artistul și-a pierdut cel mai bun prieten într-un accident rutier

Pepe este devastat de durere, chiar și acum, la 21 de ani de la despărțirea de persoana dragă. În urmă cu câteva luni, Pepe s-a despărțit de mama copiilor săi, după opt ani de relație. Raluca Pastramă și artistul au decis să meargă pe drumuri diferite, chiar dacă au două fetițe împreună. Cu toate astea, artistul a reușit să-și adune puterile să să treacă peste această încercare. Pepe a fost căsătorit de două ori, prima lui soție fiind Oana Zăvoranu.

Totuși, cântăretul nu poate uita momentul în care s-a despărțit de cel mai bun prieten, care a murit în urmă cu 21 de ani. Artistul a trecut atunci prin momente dureroase, amintiri care nu-i dau pace nici acum. Pepe și-a pierdut prietenul într-un accident rutier și chiar astăzi merge la mormântul acestuia pentru a bea un pahar de vin. Ameo a părăsit această lume în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact pe 9 aprilie 2000. De atunci, artistul merge în fiecare an la locul de veci al prietenului său pentru a sta de vorba cu el, așa cum  făceau in perioada în care acesta trăia. Fostul soț al Ralucăi Pastramă a postat pe Instastory o fotografie de la mormântul lui Ameo, însoțită de o inimioară roșie.

Pepe, la mormantul lui Ameo

Nepotul artistului a murit într-un accident rutier

În 2007, Pepe avea să primească pentru a doua oară o veste cumplită. Nepotul său, Franco Pascu a murit într-un accident rutier. În acea seară, tânărul a băut fără măsură, dar și cek care trebuia să conducă mașina. Astfel, din cauza vitezei foarte mari, a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent într-o remorcă aflată la marginea drumului. Patru tineri au murit în urma impactului, printre care și nepotul lui Pepe. „L-am iubit mult pe Franco, pot spune ca era un sportiv bun si i se intrevedea un viitor stralucit ca fotbalist. Motivele pentru care rog respectuos presa sa nu faca fotografii sunt starea in care se afla trupul lui Franco si dorinta familiei sale’, a declarat Pepe la acea vreme.

Franco Pascu, nepotul lui Pepe

Gianni Pascu, fratele lui Pepe și tatăl lui Franco, merge săptămânal la mormântului fiului său, care este încrezător că îl veghează din ceruri. „Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca esti calauzit de propriul fiu, protejat si luminat de lumina lui pura ? Nimic! Nu mai plang. Simt ca renasc pentru a nu stiu cata oara. Ma trage de umar, ma ridica si ma indreapta, iar acum, Franco, te iau cu mine taticule, ne vom urca in masina si te voi plimba asa cum iti place tie. Strazile vor rade, vor fi fericite, caci Franco si taticul lui vor goni fericiti ascultand Arcobaleno, promitand ca in seara asta nimeni nu va mai plange. Va plange doar cerul si Dumnezeu stie de ce”, spunea indurerat Gianni Pascu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: