Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, prima imagine alături de fiul său. Artistul este un tată împlinit

Pepe, prima imagine alături de fiul său. Artistul este un tată împlinit

GALERIE FOTO (2) Pepe, prima imagine alături de fiul său

Pepe, prima imagine alături de fiul său. Artistul a devenit tată pentru a treia oară, în urmă cu câteva săptămâni. Iubita sa, Yasmine a născut un băiețel, iar Pepe a postat prima imagine cu unicul său băiat. Cântărețul mai are si două fiice, din căsnicia cu Raluca Păstramă.

Pepe, prima imagine alături de fiul său. Artistul este un tată împlinit

Pepe se poate declara un bărbat implinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artistul a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita sa a adus pe lume un băiețel. Cântărețul mai are două fiice din căsnicia cu Raluca Păstramă. Pepe a fost căsătorit cu Raluca vreme de 8 ani, iar anul trecut, căsnicia lor a ajuns la final, iar fiecare și-a refăcut viața alături de o altă persoană. Destinul a făcut ca cei doi fosti soti să se îndrăgostească de altcineva și au devenit aproape in același timp părinti pentru a treia oară. Raluca Pastramă a născut o fetiță, iar iubita artistului a născut un băiețel.

Yasmine Ody este partenera lui Pepe, iar acum au devenit părinții unui băiețel minunat. Artistul a făcut primele declarații despre fiul lui, iar un urmă cu ceva timp a postat prima imagine cu fiul său. Cântărețul a decis ca fanii săi să îl cunoască pe fiul său. Cei doi s-au fotografiat in propria casă, pe canapea. Pepe își ține fiul în brațe, afișând un zâmbet larg pe față. ” Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă ”, a spus Pepe, la scurt timp după ce partenera sa a născut.

Pepe impreuna cu fiul lui

Cum îl cheama pe fiul lui Pepe

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe s-a afișat cu noua sa lui iubită, Yasmine Ody. Artistul a incercat să țină sarcina partenerei sale de viață secretă, dar totul s-a aflat în cele din urmă. Pepe a devenit tată pentru a treia oară la 42 de ani. Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos. Pe canalul său de Youtube, el a anunțat că a devenit tată. De asemenea, a dezvăluit și numele micuțului. Fiul lui Pepe îi va duce numele mai departe tatălui său pentru că se va numi Pepe Jr. „Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu’, a declarat aseară Pepe pe YouTube.

Yasmine are 27 de ani și este un celebru make-up artist de la nou din țară. Diferenta de vârstă dintre ea și Pepe este de aproximativ 15 ani, artistul urmând să implinească 43 de ani pe 20 iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: