Redactia.ro
Home » Monden » Pepe rupe tăcerea în conflictul cu Raluca Pastramă. Adevărul despre actele semnate

Pepe rupe tăcerea în conflictul cu Raluca Pastramă. Adevărul despre actele semnate

Raluca Pastrămă face dezvăluiri după divorțul de Pepe: ”Mergeam și eram un fel de umbră”

Pepe a făcut declarații tranșante în legătură cu actele semnate de Raluca Pastramă, în contextul unui proces recent privind custodia copiilor lor. El a explicat că fostei sale soții i-au fost cedate acțiuni ale unei grădinițe în urma unui acord notarial, însă Raluca contestă acum autenticitatea documentelor. Pepe susține că toate actele au fost semnate în prezența avocaților, iar majoritatea avantajelor îi reveneau Ralucăi. Totodată, artistul a negat orice colaborare cu Ibrahim Ibru, actualul partener al Ralucăi.

Ce a declanșat conflictul dintre cei doi

Relația tensionată dintre Pepe și Raluca Pastramă a atins noi culmi după ce Raluca l-a acuzat pe fostul ei soț de faptul că ar fi colaborat cu Ibrahim Ibru pentru a-i face rău în instanță. Deși nu a fost citat oficial în procesul dintre Raluca și Ibrahim, Pepe a decis să se prezinte pentru a clarifica acuzațiile lansate împotriva sa. El a subliniat că, în prezent, singura sa preocupare este legată de binele fiicelor sale, afirmând că relația cu Raluca s-a deteriorat în ultimii ani.

Raluca a contestat un acord parental încheiat anterior, care stabilea ca Pepe să dețină custodia principală a copiilor, în timp ce ea ar fi avut drepturi de vizită. Aceasta susține că nu era conștientă de conținutul documentelor semnate și că nu a avut asistența unui avocat la momentul respectiv.

Pepe acuză schimbări repetate de poziție

Pepe a adus în discuție faptul că Raluca a intentat numeroase procese de-a lungul anilor, sugerând că acestea au scopul de a obține beneficii financiare suplimentare, cum ar fi pensia alimentară. El a contestat veridicitatea acuzațiilor conform cărora fostei sale soții i s-ar fi ascuns detalii legate de actele semnate, reiterând că documentele au fost negociate timp de un an și au beneficiat de aprobarea ambelor părți.

Eu sunt astăzi doar pentru a studia cazul, nu e procesul meu (…) Au legătură oarecum procesele. Cel al lor și cel intentat mie. Nu am ce să comentez declarațiile de pe Instagram. În primul rând, eu sunt blocat pe rețelele de socializare de ea. Eu am aflat din presă. Pe mine mă interesează de copii, cam ce se întâmplă și cum se întâmplă.

Schimbările astea, fluctuațiile astea în ceea ce privește programul copiilor și creșterea minorilor și interesul superior al minorilor (…) A spus că ea nu a avut avocat, că nu a știut ce a semnat. Păi ea de ce e patroană de grădiniță în momentul ăsta? V-ați pus vreodată întrebarea asta? Eu i-am cedat acțiunea unei societăți și s-au semnat vreo șapte acte la notariat în prezența avocaților, evident, și negociate timp de un an de zile”, a spus Pepe, înainte de proces, pentru Antena Stars.

Controverse legate de grădiniță și acțiuni în instanță

În ceea ce privește acuzațiile legate de grădiniță, Pepe a explicat că Raluca a devenit patroana acesteia prin cedarea acțiunilor de către el, conform unui acord semnat la notar. Totuși, Raluca contestă acum validitatea unuia dintre documente, motiv pentru care Pepe a adus în fața instanței argumente pentru a-și susține punctul de vedere.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în instanță și dacă cei doi vor reuși să ajungă la o înțelegere în beneficiul copiilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: