Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Yasmine, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi s-au distrat copios în camera de hotel

Pepe și Yasmine, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi s-au distrat copios în camera de hotel

GALERIE FOTO (4) Pepe și Yasmine, mai îndrăgostiți ca niciodată.

Pepe și Yasmine, mai îndrăgostiți ca niciodată. După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața amoroasă alături de Yasmine, noua sa iubită. Cei doi au plecat în vacanță, unde petrec momente de neuitat împreună. Recent, Pepe și Yasmine s-au filmat în timp ce se distrau copios în camera de hotel.

Pepe și Yasmine, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi s-au distrat copios în camera de hotel

Pepe și Yasmine, mai îndrăgostiți ca niciodată. Artistul anunța la sfârșitul anului trecut că divorțează de Raluca Pastramă, mama copiilor săi. Fanii au fost luați prin surprindere de vestea dată de Pepe, iar mulți au crezut că cei doi se vor împăca. Ei bine, nu a fost așa! Atât Pepe, cât și Raluca și-au refăcut viața amoroasă, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. În ceea ce privește creșterea celor două fetițe, Pepe și Raluca au grijă ca Rosa și Maria să nu simtă lipsa părinților. Recent, artistul a plecat în vacanță cu noua sa iubită, Yasmine, distrându-se de minune.

Cei doi au plecat pe Costa de Azur, după care au plecat în Italia, postând numeroase imagini pe rețelele de socializare. Yasmine și Pepe par să se potrivească, mai ales că au acelați simț al umorului. Aceasta și-a surprins iubitul în timp ce cânta la harpă, iar la un moment dat a izbucnit în râs. „Ce faci, iubirea mea?”, i-a spus Yasmine lui Pepe în timp ce se amuza pe seama lui. Pentru că acest instrument se găsește rar, Pepe s-a așezat pe scaun și a început să cânte la ea.

La început, Pepe a fost precaut cu noua sa relație. Înainte să formeze un cuplu, Pepe și Yasmine au lucrat împreună timp de mai mulți ani. „În primul rând, noi am pus fotografii pe Story în care apărem împreună, înainte să dea presa.Dacă suntem un cuplu? Nu, că eu mă sărut cu toată lumea… Ce întrebare e asta? Eu sunt bine acum, mulțumesc foarte mult. Am hotărât să nu mai dau declarații despre viața mea personală, pentru că știu cum e, peste cinci luni, declarațiile astea sunt sucite și scoase din context iar eu nu mai vreau asta. Dacă voi avea ceva mai mult de spus, o voi face pe canalul meu de Youtube”, a declarat Pepe.

Raluca Pastramă are iubit

La câteva luni de la oficializarea divorțului de Pepe, Raluca nu s-a mai ferit și a decis să se afișeze în prezența noului iubit. Bruneta a postat o imagine în mediul online în care apare alături de bărbatul care a cucerit-o, cei doi apărând sărutându-se cu mare foc. Ei bine, se pare că pasul s-a dovedit a fi prea mare pentru ea, așa că a șters imaginea la scurt timp. Raluca pare că nu este pregătită să-și asume public noua relație, având în vedere că poza cu iubitul ei a fost ștearsă după câteva minute. În plus, poza avea la descriere și câteva cuvinte care au clarificat lucrurile „Iubirea mea”.

Noul iubit al Ralucai Pastrama

Pepe și Raluca au fost căsătoriți timp de 8 ani, și au împreună două fetițe minunate. ”Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni„, a anuntat Pepe pe canalul sau de Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: