Redactia.ro
Home » Monden » Pepe se retrage din televiziune. „Nu-mi mai trebuie, cine se uită acum la tv”

Pepe se retrage din televiziune. „Nu-mi mai trebuie, cine se uită acum la tv”

GALERIE FOTO (2) Pepe se retrage din televiziune

Pepe se retrage din televiziune. Celebrul artist a luat decizia de a retrage din televiziune, după ce contractul de la Antena 1 s-a încheiat. Pepe le-a spus fanilor săi ce planuri are pentru viitor.

Pepe se retrage din televiziune. „Nu-mi mai trebuie, cine se uită acum la tv”

Pepe se retrage din televiziune. Veste șocantă în lumea televiziunii. Pepe a anunțat că renunță la televiziune, după ani buni în care a făcut parte din echipa trustului Antena 1. De asemenea, artistul s-a implicat în mai multe producții televizate de-a lungul timpului. Spre surprinderea tuturor, Pepe a luat decizia de a se retrage din televiziune. Acesta nu va mai prezenta emisiunea ”Splash! Vedete la apă” și nu va mai putea fi urmărit în cadrul altor emisiuni de la Antena 1.

Fostul soț al Ralucăi Pastramă a fost cel care a făcut anunțul. Artistul a spus că și-a încheiat contractul cu Antena 1 dinainte de pandemia de coronavirus, iar pe viitor nu mai dorește să colaboreze cu nicio emisiune. Mai mult, cântărețul a mai spus că lumea nu se mai uită la televizor, iar timpul său este deja încărcat. „Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am”, a mărturisit el pentru Impact.

Așadar, după plecarea lui Pepe de la Antena 1, emisiunea va fi prezentată de noi prezentatori. Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor vor fi noii moderatori ai reality show-ului „Splash! Vedete la apă!”. Printre jurați se numără Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin și Jean de la Craiova. De această dată, emisiunea va avea un buget mai mic față de edițiile precedente, când prezentatorul pleca acasă cu 20.000 de euro.

Pepe, despre planurile de viitor

Au trecut mai bine de șapte luni de când a divorțat de Raluca Pastramă. Pepe și mama copiilor săi au luat-o pe drumuri separate, iar artistul are planuri de viitor bine puse la punct. Deși a declarat că nu și-a dorit divorțul, artistul a spus că va merge mai departe și își dorește să-și întemeieze o familie.

Divorțul celor doi a șocat pe toată lumea, mai ales că relația lor părea împlinită. În primă facă, nici unul dintre cei doi nu a vrut să divulge motivul pentru care s-a produs despărțirea. Cântărețul a spus că ideea divorțului a fost a Ralucăi, în timp ce el nu a fost de acord.„Raluca a pus punct. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

În prezent, Pepe are o relație cu Yasmine Ody, împreună cu care pare extrem de fericit. Înainte de a o cunoaște, artistul spunea că își dorește din nou să iubească și să fie iubit. Mai mult, Pepe își dorește din nou să se căsătorească și să devină tătic.

Pepe si Yasmine
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: