Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Yasmine, din nou, în tandrețuri. Nu se mai ascund de ochii lumii

Pepe și Yasmine, din nou, în tandrețuri. Nu se mai ascund de ochii lumii

Pepe și Yasmine nu se mai ascund de ochii lumii și se afișează tot mai des în ipostaze tandre. De curând, s-au postat astfel pe rețelele de socializare, semn că relația lor este una destul de avansată.

Pepe și Yasmine, din nou, în tandrețuri. Nu se mai ascund de ochii lumii

Pepe este, din nou, un bărbat îndrăgostit de când a divorțat de Raluca Pascu. Artistul se afișează tot mai des, în ultimul timp, în brațele unei brunete pe nume Yasmine. De curând, s-a fotografiat alături de aceasta, de la o petrecere, în timp ce o ținea îmbrățișată și cu mâna pe talia ei subțire.

Foto: Instagram Pepe

Pepe și Yasmine, sărut pasional

Tot la o petrecere, Pepe și Yasmine au fost suprinși sărutându-se cu patos, tot în văzul tuturor. Ulterior, cântărețul a reacționat în următorul fel: ”Salutare, am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt într-o relație cu o fată, Yasmine. Bă fraților, nici nu știu cum arată! Nu vreau să… chiar nu vreau să vă spun. Mă, dar pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cineva și pac, știre. Pe bune? Poate că, poate că nu e cazul… Oricum, sunt liber să fac ce vreau, da?”, le-a zis Pepe fanilor, în timp ce se filma alături de Yasmine.

Pepe își mai dorește copii și să recăsătorească

Pepe nu fuge nici de a treia căsătorie, dacă va fi nevoit să o facă. Totodată, este dispus să aibă și alți copii, alături de noua parteneră.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Pepe și Raluca au divorțat la începutul acestui an, după ce în noiembrie s-au despărțit. Din spusele cântărețului, Raluca a insistat cu destrămarea căsniciei.”Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a mai spus Pepe la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: