Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastrămă face dezvăluiri după divorțul de Pepe: ”Mergeam și eram un fel de umbră”

Raluca Pastrămă face dezvăluiri după divorțul de Pepe: ”Mergeam și eram un fel de umbră”

Raluca Pastrămă face dezvăluiri după divorțul de Pepe: ”Mergeam și eram un fel de umbră”

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe a venit ca un șoc, iar acum cei doi încearcă să se refacă. Fosta soție a artistului e mărutirisit cum a afectat-o această despărțire. 

Raluca Pastrămă face dezvăluiri după divorțul de Pepe

Raluca Pastrămă și Pepe s-au despărțit de câteva luni buni, însă nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, mai ales că cei doi au două fetițe pe care vor să le crească încă împreună. Fosta soție a cântărețului a făcut o serie de dezvăluiri într-un interviu de la un posta de televiziune.

Raluca Pastramă a mărturisit că despărțirea de Pepe și-a pus amprenta asupra ei. Aceasta a spus că timp de cinci luni de zile nu a fost ea, că i-a fost greu și a avut nevoie de timp pentru a se recupera și pentru a-și pune ordine în viață.

”E mai greu pentru mine în toată perioadă asta, încă nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă de timp. Sunt alte lucruri care au mai multă prioritate, dacă mă întrebi pe mine: copii, să te simți bine, să ieși într-un parc, să ai liniște sufletească pentru că dacă nu o ai nu îți iese nimic bine și nu poți funcționa, eu cel puțin nu am funcționat o perioadă foarte lungă, 5 luni de zile chiar n-am funcționat, mergeam și eram un fel de umbră. După ce treci prin perioadele astea atât de grele îți dai seama ce contează de fapt, cât contează să ai liniște, cât contează să ai stropul ăla de fericire care să îți umple inima. Doar tu te poți motiva, doar tu te poți ridica, eu am făcut asta cu mine”, a spus Raluca Pastramă pentru un post de televiziune.

Raluca Pastramă: Eram căzută psihic

După aproape 10 ani de căsnicie, Raluca Pastramă a dezvăluit că divorțul a adus-o în pragul colapsului. A mărturisit că au trecut zile întregi fără să mănânce sau să fie în stare să facă ceva. Însă în cele din urmă a reușit să se motiveze și să se pună pe picioare.

”M-am motivat în permanență și am atras către mine lucruri pozitive, îmi spuneam mereu că totul o să fie bine. Mă trezeam dimineața și mă motivam, pentru că eram atât de căzută psihic, fizic și cum vrei tu, slăbisem, erau zile întregi în care nu mâncam absolut deloc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am reușit să termin cu bine, am reușit să îmi recapăt liniștea, am reușit să mă regăsesc eu pe mine, pentru că eram extrem de pierdută”, a mai spus Raluca Pastramă.

De asemenea, întrebată dacă consideră că Pepe o regretă, bruneta a oferit un răspuns direct și clar: ”Nu știu dacă mă regretă, cred că e mult spus. Au fost multe lucruri care clar puteau fi făcute altfel între noi doi. Cred doar că regretă situația în sine, nu că mă regretă neapărat pe mine. Între noi s-a terminat, asta a fost povestea noastră!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: