Redactia.ro
Home » Știri » Pepe și Yasmine, nuntă de poveste. Locația a fost de vis, iar meniul spectaculos a încântat pe toată lumea

Pepe și Yasmine, nuntă de poveste. Locația a fost de vis, iar meniul spectaculos a încântat pe toată lumea

GALERIE FOTO (10) Nunta Pepe cu Yamine.

Iubirea dintre Pepe și Yasmine Ody a atins cele mai înalte cote! Cei doi și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu, apoi au petrecut și au dansat până în zorii zilei, alături de cei peste 200 de invitați. Cu toți cei dragi în jurul lor – familie, prieteni și colegi de breaslă – a fost o nuntă memorabilă. Pepe a promis o nuntă fără program tradițional, ceva total atipic față de ceea ce s-a văzut până acum.

Locația a fost desprinsă din basme

Locația nunții, decorată cu mare fast, a fost amenajată cu numeroși trandafiri albi în mici vaze pe mesele invitaților, candelabre speciale cu lumânări albe și arcade de inimi. Un loc de joacă pentru copii, cu corturi și jucării, a fost pregătit pentru a asigura distracția celor mici.

Mesele au fost organizate atent, cu scaune albe și detalii aurii, tematica evenimentului fiind elegantă și sofisticată. Invitații au fost întâmpinați de un artist care a susținut un recital la harpă, creând un moment cu adevărat special.

Locația unde a avut loc nunta lui pepe. Sursă foto: Instagram
Locația unde a avut loc nunta lui pepe. Sursă foto: Instagram

Ce meniu au ales pentru nunta lor

Nu doar locația și aranjamentele au atras atenția, ci și meniul spectaculos pregătit pentru invitați. Pepe și Yasmine Ody și-au delectat invitații cu un meniu atipic, diversificat și bogat, incluzând aperitive, pizza, paste, gustări și preparate la grătar.

Pentru starter, cei doi au optat pentru mai multe tipuri de terine, rosti (clătite elvețiene de cartofi) cu păstrăv afumat, rulou din carne de vită și brânză brie, tartar de avocado, roșii cu mozzarella di bufala și terină de foie gras. De-a lungul serii, invitații au parte de sesiuni live de cooking, unde pot alege între mai multe feluri de pizza, paste cu creveți și risotto cu trufe și ciuperci porcini.

Mirii au integrat și un bufet suedez, astfel încât invitații pot savura grătar – pui dezosat, cotlete de miel marinate, file de doradă, caracatiță, dar și gustări reci: hummus cu nuci și pin și baba ganoush. Garniturile includ patru feluri: cartofi zdrobiți, legume la grătar, orez prăjit și salată fattoush.

În mod inedit, Pepe și Yasmine au inclus în meniu și o stație de shaorma preparată în fața invitaților, un detaliu cu siguranță unic și apreciat. Acest element a subliniat dorința lor de a crea o experiență culinară unică pentru toți cei prezenți.

Pepe și-a dorit ca această nuntă să fie una cu adevărat deosebită în România

Primele imagini de la nunta lui Pepe. Sursă foto: Libertatea.ro

Primele imagini de la nunta lui Pepe. Sursă foto: Libertatea.ro
Primele imagini de la nunta lui Pepe. Sursă foto: Libertatea.ro

Nu doar că a integrat un concept nemaivăzut, ci a investit generos în fiecare detaliu pentru a se asigura că invitații vor avea parte de o petrecere de neuitat. Atmosfera a fost întreținută de artiști renumiți asigurându-se că toată lumea va dansa și se va distra toată noaptea. Pepe și Yasmine au demonstrat că o nuntă poate fi un eveniment modern și sofisticat, fără a urma tradițiile rigide. Încă de la început, au dorit ca invitații să se simtă relaxați și să se bucure de o petrecere plină de viață și veselie.

O poveste de dragoste sărbătorită în stil mare
În concluzie, nunta lui Pepe și Yasmine Ody a fost o celebrare grandioasă a dragostei lor, marcată de eleganță, bucurie și originalitate. Cu o locație splendidă, un meniu variat și o atmosferă de sărbătoare continuă, acest eveniment va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor celor care au avut privilegiul să participe.

Pepe și Yasmine au reușit să creeze nu doar o nuntă, ci o experiență memorabilă pentru toți invitații lor, demonstrând că iubirea poate fi sărbătorită în multe feluri, dar întotdeauna cu pasiune și dedicație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: