Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, violent și cu Oana Zăvoranu. Vedeta a recunoscut că a fost agresată de artist

Pepe, violent și cu Oana Zăvoranu. Vedeta a recunoscut că a fost agresată de artist

Pepe, violent și cu Oana Zăvoranu

Pepe se află în plin scandal cu fosta soție, aceasta acuzându-l pe artist că ar fi lovit-o de față cu fetițele lor. Momentan, cântărețul nu a făcut nicio declarație referitoare la acest eveniment, dar trecutul său cu Oana Zăvoranu pare să vorbească de la sine. În urmă cu câțiva ani, actrița a declarat public că a fost lovită de artist. În urmă cu puțin timp, Oana a vorbit despre situația celor doi.

Pepe, violent și cu Oana Zăvoranu. Vedeta a recunoscut că a fost agresată de artist

Potrivit Spynews.ro, Oana Zăvoranu a reacționat după ce a fost întrebată despre faptul că Pepe ar fi agresat-o pe fosta sa soție. Aceasta este de părere că situația dintre cei doi ar fi, de fapt, o minciună. Mai mult, Oana a declarat că Pepe nu ar fi fost în stare să o lovească pe Raluca, în plină stradă, pentru că ar fi controlat de familia sa.„Înafară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există ei poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu.

Detalii șocante ies la iveală în legătură cu relația dintre Raluca Pastramă și Pepe. Acesta a fost acuzat de fosta soție că ar fi agresat-o de față cu cele două fetițe, Rosa și Maria. Deocamdată, artistul nu a avut nicio reacție legată de acest eveniment. Totuși, Raluca a cerut eliberarea unui ordin de protecție împotriva fostului său soț.

Înainte să se afle că ar fi lovit-o pe Raluca, fosta sa parteneră, Oana Zăvoranu declara în urmă cu șase ani că Pepe a bătut-o în timpul relației. Actrița a vorbit despre momentele când acesta consuma alcool și se schimba total. Oana a declarat că Pepe devine foarte violent când bea și că a lovit-o de multe ori în timpul celor șapte ani de căsnicie. “Nu știti cum este el în realitate, nu știți cum este când e beculețul aprins sau când e stins. Am fost lovită de mai multe ori de Pepe și, culmea, și cu martori. Omul este violent, este dement când este beat”, a declarat fosta soție a artistului într-un interviu.

În urmă cu două zile, Raluca Pastramă a mers cu fetițele la sala de bază Dinamo, unde cele două au antrenament de tenis. Potrivit Cancan.ro, după ce ar fi vorbit cu fostul soț și i-ar fi spus unde se află, acesta a ajuns la bază, iar în urma unor discuții mai aprinse, Pepe ar fi strâns-o de gât pe Raluca, după care i-ar fi dat o palmă.

Pepe și Oana s-au despărțit cu scandal

După șapte ani de relație, Pepe și Oana Zăvoranu s-au despărțit cu mare scandal. Astfel, Oana a ieșit ani la rând în public să vorbească despre căsnicia cu Pepe și despre cât rău i-a făcut artistul. Pe de altă parte, artistul susținea că Oana l-a înșelat cu Tudor Ionescu, tânărul care dorea foarte mult să intre în politică. Ei bine, după perioada în care aceștia s-au jignit în public, atât Oana, cât și Pepe și-au găsit sufletele pereche. Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, dar se pare că nu a avut noroc nici de data asta, în timp ce Oana s-a căsătorit cu Alex Ashraf, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea. În urmă cu ceva timp, Oana a vrut să îngroape securea războiului și i-a trimis un mesaj fostului ei soț. „A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a spus Oana.

Cu toate că artistul nu i-a răspuns la mesaj, un apropiat al acestuia a declarat că și solistul îi dorește binele Oanei și că securea a fost îngropată demult. „Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost”, a spus sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: