Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, despre despărțirea dintre Pepe și Raluca: ”Un mare…”

Oana Zăvoranu, despre despărțirea dintre Pepe și Raluca: ”Un mare…”

Oana Zăvoranu, despre despărțirea dintre Pepe și Raluca

Oana Zăvoranu ironizează căsnicia lui Pepe. Vedeta nu a terminat de criticat relația fostului soț și a declarat că nu crede nicio clipă în despărțirea celor doi.

Se pare că Oana Zăvoranu nu și-a schimbat părere în ceea ce-i privește pe Pepe și pe Raluca. Actrița a fost întrebată de un fan de pe rețelele de socializare ce părere are despre despărțirea celor doi. Iar răspunsul divei a venit imediat, dând din nou de înțeles că ia în râs separarea lui Pepe de Raluca.

”Am mai spus… UN MARE FIASCO…. fâs”, a fost replica Oanei Zăvoranu.

Mai mult, upă ce Pepe și-a anunțat divorțul, Oanei Zăvoranu și-a exprimat opinia despre despărțirea celor doi, susținând că este vorba doar despre o ”regie ieftină”. De asemenea, aceasta a arugumentat că nu ar avea cum ca divorțul să fie adevărat pentru că Raluca Pastramă este de ”etnie”.

”În opinia mea, este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate”, a spus Oana Zăvoranu.

Raluca Pastramă nu a scăpat de gura vedetei

Recent, Oana Zăvoranu a atacat-o din nou pe fosta soție a lui Pepe. În cadrul unei sesiuni de întrebări pe contul ei de socializare, actrița a fost întrebată ce părere are despre vedetele care își editează prea mult fața și corpul pentru a arăta mai bine în mediul online.

Vedeta a postat o fotografie cu Raluca Pastramă ca exemplu pentru urmăritorii ei, ținând să menționeze că aceasta nu este de fapt ”o vedetă”. Oana a fost foarte dură, criticând de la aspectul fizic, până la gestul pe care aceasta îl face în poză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: