Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pergole retractabile sau copertine retractabile? Care varianta este mai potrivita pentru terasa ta

Pergole retractabile sau copertine retractabile? Care varianta este mai potrivita pentru terasa ta

Desi la prima vedere suntem tentati sa credem ca pergola si copertina sunt acelasi lucru, in realitate, ele sunt total diferite.

Iti doresti sa oferi terasei tale un design inedit, vrei sa te bucuri de umbra si sa fii protejat de intemperii? Atunci cu siguranta pergola retractabila este mai recomandata decat copertina – https://tentoexpress.ro/pergole-retractabile/. Iata de ce:

  • Adaptabilitate

Pergolele retractabile se potrivesc oricarei structuri arhitecturale, inclusiv constructiilor fara pereti de sustinere.

  • Au o rezistenta mai sporita

Pergolele retractabile rezista chiar si in fata celor mai neprietenoase conditii meteo. Rezista cu succes in fata soarelui puternic, a temperaturilor ridicate, ploilor torentiale, vantului puternic, dar si zapezilor abundente.

  • Au sistem de scurgere integrat

Spre deosebire de copertine, pergolele retractabile au sistem integrat de colectare a apei. Deci nu vei intampina probleme in cazul ploilor abundente.

  • Sunt confectionate din materiale premium

Cu o membrana 100% impermeabila si cadre din aluminiu, pergolele retractabile sunt net superioare copertinelor care nu asigura impermeabilitatea, iar materialul retractabil este mult mai putin rezistent.

  • Sunt mult mai elegante

Atunci cand alegi sa achizitionezi pergole retractabile nu beneficiezi doar de o terasa functionala, indiferent de anotimp, ci si de un design elegant, spectaculos. Materialele fine de calitate superioara, acoperisul retractabil curbat, actionarea automata – toate acestea reprezinta un plus pentru pergolele retractabile.

  • Resping efectul de sera

Copertinele retractabile au un grad mai mic de protectie impotriva soarelui, iar in zilele foarte calduroase faciliteaza supraincalzirea. In schimb, membrana pergolelor retractabile respinge caldura si impedica aparitia efectului de sera.

  • Mod de actionare automat

Poti opta pentru achizitionarea unor sisteme automate, ceea ce inseamna ca pergolele pot fi controlate printr-o simpla apasare de buton. Poti deschide sau inchide terasa simplu si rapid.

Asadar, pergolele retractabile reprezinta cea mai buna optine pentru terasa ta!

Compania Tentoexpress – Alegerea numarul 1 in materie de pergole retractabile

Datorita experientei vaste si a miilor de proiecte finalizate cu succes, Tentoexpress reprezinta alegerea principala in materie de soluti eficiente pentru umbrirea si acoperirea teraselor exterioare. Specialistii din cadrul companiei reusesc de fiecare data sa ofere clientilor solutii optime pentru acoperirea si umbrirea teraselor exterioare si mai mult decat atat, se asigura ca imbina perfect doua dintre cele mai importante aspecte: design-ul si functionalitatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro