Redactia.ro
Home » Știri » Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart. Turiștii, evacuați de urgență

Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart. Turiștii, evacuați de urgență

Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart. Turiștii, evacuați de urgență

Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart. Turiștii, evacuați de urgență. Iată detaliile!

Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart

Turiștii cazați într-un hotel din localitatea Bascov, județul Argeș, au fost nevoiți să părăsească clădirea astăzi, ca urmare a unei situații neplăcute – o conductă de gaz s-a rupt. Acest incident vine la doar o zi distanță de la un eveniment similar, când o altă conductă de gaz a suferit o defecțiune, determinând evacuarea a 120 de persoane.

Astăzi, echipele de pompieri din Pitești au fost solicitate să intervină în comuna Bascov, pe strada Serelor. Ei au sosit cu o autospecială de intervenție, o autospecială CBRN (pentru situații de chimic, biologic, radiologic și nuclear) și o ambulanță SMURD specializată în prim ajutor calificat. Motivul intervenției a fost o conductă de gaz avariată.

Pompierii au fost implicați într-o situație similară cu doar o zi înainte

În urma acestui incident, au fost evacuate 15 persoane care se aflau într-o unitate de cazare din apropiere. De asemenea, reprezentanții companiei distribuitoare de gaze au sosit la fața locului pentru a întrerupe alimentarea cu gaze în zona afectată. Cu doar o zi înainte, pompierii au fost implicați într-o situație similară în aceeași localitate, Bascov. În acea circumstanță, 120 de locuitori au trebuit să fie evacuați din cauza unei alte defecțiuni la o conductă de gaz.

„La faţa locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD. A fost anunţat şi distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere şi s-a oprit traficul în zonă”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeş, relatează Antena3 CNN.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: