Redactia.ro
Home » Știri » Pericolul din fața blocului! O tablă imensă a căzut în capul unui copil din Deva, provocându-i leziuni grave

Pericolul din fața blocului! O tablă imensă a căzut în capul unui copil din Deva, provocându-i leziuni grave

GALERIE FOTO (2) Pericolul din fața blocului! O tablă imensă a căzut în capul unui copil din Deva, provocându-i leziuni grave

Mulți obișnuiesc să își lase copiii singuri în fața blocului, nesupravegheați, pe motiv că sunt aproape de casă și sunt în siguranță. Se pare că zona este pe cât se poate de periculoasă, dar nu din cauza oamenilor, ci din vina clădirilor neîngrijite. O situație critică a avut loc în Deva, după ce o tablă desprinsă de pe un bloc a lovit în cap o fetiță de 13 ani.

Copil rănit grav de o tablă de pe bloc

O tablă desprinsă de pe un bloc din Deva a lovit în cap o fetiță de 13 ani. Adolescenta se afla singură pe stradă, când o bucată mare de tablă a căzut de pe acoperișul unui imobil. Fetița a fost rănită și a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au oferit primul ajutor și au îngrijit leziunile pe care lovitura i le-a provocat.

Copila a fost dusă de urgență la Spitalul Județean de Urgență Deva, cu tăieturi la arcada ochiului drept și la obrazul drept. În plus, s-a ales și cu un cucui la cap, dar care nu a afectat nicio altă zonă și totul a rămas la exterior. I-au fost făcute deja primele investigații și, din spusele medicilor, este în afara oricărui pericol.

”La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, care a găsit victima în stare de conştienţă, cooperantă, cu o plagă tăiată de aproximativ 4-5 cm la arcada ochiului drept şi la ochiul drept, precum şi cu un cucui în partea din spate a capului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Situația s-ar fi putut transforma foarte ușor într-o tragedie, însă copila a fost un caz fericit și norocos. A apucat să se ferească puțin când a auzit zgomotul produs de tablă, dar nu a fost suficient cât să se îndepărteze complet.

Vijeliile fac ravagii

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Prima concluzie a autorităților a fost că acoperișul a fost rupt de vânturile puternice din ultimele zile, care au lovit majoritatea regiunilor din țară.

O situație similară a avut loc în Petrila, Hunedoara, unde un bloc de locatari a rămas fără acoperiș din cauza vântului puternic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În 2019, însă, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Baia Mare era rănit sub aceleași circumstanțe. Acesta a rămas blocat sub bucata uriașă de tablă și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l salva.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: