Redactia.ro
Home » Știri » Persoana peste care a căzut femeia care a încercat să se sinucidă pe Bulevardul Unirii a murit. Medicii au operat-o ore întregi, dar nu au putut să o salveze

Persoana peste care a căzut femeia care a încercat să se sinucidă pe Bulevardul Unirii a murit. Medicii au operat-o ore întregi, dar nu au putut să o salveze

tenatativa de sinucidere bl unirii

Deznodământ tragic! Femeia în vârstă de 60 de ani, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce o altă femeie a căzut peste ea de la etajul cinci al unui bloc din București, a încetat din viață miercuri noapte, conform informațiilor provenite din surse pentru Știrile ProTV.

Persoana peste care a căzut femeia care a încercat să se sinucidă a murit

O femeie în vârstă de 43 de ani a căzut de la o înălțime de cel puțin 15 metri la ora 8:50 dimineața, la scurt timp după ce ajunsese la locul de muncă. Momentul tragic a fost capturat de o cameră de supraveghere de pe bulevard. În urma căderii, femeia de 43 de ani se zbate pe jos din cauza durerii, în timp ce cealaltă femeie, în vârstă de 60 de ani, peste care a căzut, rămâne imobilă pe asfalt, conform imaginilor suprinse de către camera de supraveghere.

„Poliţiştii  au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei, la scurt timp după producerea incidentului.

Femeia care a încercat să se sinucidă se află în afara oricărui pericol

Cele două femei au fost duse la spitale separate. Cea care a încercat să se sinucidă a fost transportată la Spitalul Floreasca și se află în afara oricărui pericol. Situația cea mai gravă a fost cea a femeii peste care a căzut. A fost adusă la Spitalul Universitar și a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat mai multe ore, dar, din nefericire, a decedat în noaptea de miercuri, conform unei surse.

În zona incidentului se aflau mai multe femei, colege ale femeii care a încercat să-și ia viața, șocate de ce s-a întâmplat. Oamenii legii urmează să deschidă o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: