Redactia.ro
Home » Știri » Persoanele care se vaccinează pe 1 iunie vor primi bilete gratuite la teatre și muzee în București

Persoanele care se vaccinează pe 1 iunie vor primi bilete gratuite la teatre și muzee în București

Persoanele care se vaccinează pe 1 iunie vor primi bilete gratuite la teatre și muzee în București

Persoanele care aleg să se vaccineze anti-Covid marți, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției, vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, valabile până la finalul anului.

Persoanele care se vaccinează pe 1 iunie vor primi bilete gratuite la teatre și muzee în București

Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Aceasta își dorește să crească numărul de persoane vaccinate, de aceea aplică noi metode pentru a facilita campania de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

”Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București. Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, atransmis Nicușor Dan pe Facebook.

De asemenea, de la 1 iunie, competițiile sportive se pot desfășura, în Capitală, în spații închise, respectiv deschise, cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor peste 25% din capacitatea maximă a spațiului.

Maraton de vaccinare pentru copii pe 1 iunie

Mai mult, tot pe data de 1 iunie, Florin Cîțu îi îndeamnă pe părinți să își imunizeze copiii. Declarația premierului vine în contextul maratonului de vaccinare desfășurat cu ocazia Zilei Copilului. Pe 1 iunie vor fi vaccinați doar adolescenții mai mari de 15 ani.

”Din 1 iunie vom putea să vaccinăm și adolescenții. Îi încurajez pe părinți să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor, dar trebuie să înțelegem că e nevoie de cât mai multe persoane pentru a trece de pandemie (…) Suntem printre primele țări, nu știu dacă există foarte multe programe guvernamentale în care se vorbește despre inteligență emoțională, programul abordează și teme precum anxietate, depresie la copii.

Îmi pare bine că avem un program guvernamentale și specialiști (…) foarte multe dintre concluzii vor fi susținute prin programe ce vor fi implementate de Ministerul Muncii”, a spus Florin Cîțu, înainte de începerea campaniei de vaccinare pentru adolescenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: