Redactia.ro
Home » Știri » Vaccinare la domiciliu pentru români! Cine este, mai exact, eligibil

Vaccinare la domiciliu pentru români! Cine este, mai exact, eligibil

Vaccinare la domiciliu

Vești bune pentru unii români! Vor fi vaccinați chiar acasă! Regula se aplică persoanelor care nu se pot deplasa și inclusiv bătrânilor. Astfel, medicii vor merge la ei acasă și-i vor imuniza, anunță primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Vaccinare la domiciliu pentru români! Cine este, mai exact, eligibil

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, anunță că bătrânii și cei care nu se pot deplasa pot beneficia de vaccinare anti-Covid la domiciliu. Pentru asta, ei vor trebui să  facă o solicitare. Această veste a fost dată de edil cu ocazia deschiderii unui nou centru de vaccinare drive thru.

„Ineditul este, cum a spus domnul prefect, în afară de echipele mobile din Piața Ferentari, avem și o echipă, un auto în premieră, care va merge la persoanele nedeplasabile sau la acele persoane care solicită intervenția directă la domiciliu. Avem avizul Direcției de Sănătate Publică, doctori pe această mașină, și se vor deplasa la oamenii în vârstă”, a transmis Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, conform Antena 3, transmite Capital.

Ce a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica

Alin Stoica, prefectul Capitalei,  a declarat vineri că se vor deschide noi puncte mobile cu ajutorul Primăriei Sectorului 5.

„Cu ajutorul Primăriei Sectorului 5 se vor deschide puncte mobile în Ferentari, care vor deservi persoanele care vor să se vaccineze în acea zonă. De asemenea, în tot Bucureștiul, va exista această preocupare de a ajunge cât mai aproape de oameni și de a facilita ajungerea lor la centrele de vaccinare”, a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Prefectul Bucureștiului a mai spus că până în prezent sunt peste 1 milion de bucureșteni vaccinați anti-Covid. Speră ca prin centrele drive thru să atragă și persoane din județele limitrofe.

“Suntem aproape 1.200.000 de bucureşteni care suntem vaccinaţi, lucrul acesta mă bucură, este foarte bine şi cu ajutorul centrelor drive thru care se deschid la periferia Bucureştiului sper să atragem cât mai mulţi oameni la vaccinare şi din judeţele limitrofe. Ştiu că există un trafic foarte mare între judeţele limitrofe şi Bucureşti”, a afirmat, vineri, Alin Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: