Redactia.ro
Home » Știri » Pescobar a comis-o din nou! Polițiștii l-au oprit în trafic și i-au dat amendă. Ce neregulă comisese

Pescobar a comis-o din nou! Polițiștii l-au oprit în trafic și i-au dat amendă. Ce neregulă comisese

Când deții o mașină puternică, există tendința de a apăsa pedala de accelerație mai tare decât ar trebui. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, care a fost surprins circulând cu o viteză de 245 km/h în București. Continuă să citești pentru a afla care au fost consecințele acestei acțiuni și ce sancțiuni au fost aplicate de către polițiști.

Paul Nicolau, poreclit Pescobar, a fost prins circulând cu 245 km/h în București

Atunci când deții în garaj o mașină de lux, uneori tentația de a-ți testa mașina devine foarte puternică, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Paul Nicolau, celebrul proprietar al restaurantului „Taverna Racilor” din Herăstrău. Cu toate acestea, în loc să încerce să-și testeze mașina pe o autostradă, Pescobar a decis să o facă pe străzile Capitalei, o acțiune care nu a fost pe placul polițiștilor de la Rutieră.

Pescobar: „Am renunțat la zona de confort, la mașină și la condus”

Conform relatărilor lui Paul Nicolau, cunoscut și ca Pescobar, el a fost oprit de către polițiști pe data de 15 noiembrie, după ce a fost surprins circulând cu o viteză de 245 km/h. Mesajul postat de el pe rețelele de socializare era următorul:

”Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți mai trebuie mers pe jos.

Să vezi ce pătrățele face Pescobar. Bine, de dimineață mi-am făcut flotările – 257 și 195 de abdomene, am citit, sunt treaz de la ora 4. Acum mă duc să iau micul dejun… sunt pe jos, după mă duc la un masaj și după la birou, zic să mai și muncim. Atât s-a putut.”, este anunțul făcut de Paul Nicolau.

Timp de 3 luni, Pescobar va fi nevoit să se deplaseze ca pieton.

Conform prevederilor Codului Rutier, mai ales având în vedere viteza cu care a fost prins, era de așteptat să i se suspende permisul de conducere.

De asemenea, proprietarul din Herăstrău a postat un mesaj pe TikTok pentru polițiștii care l-au oprit ieri și i-au reținut permisul de conducere:

„Acum le transmis domnilor agenți de poliție de la circulație, care erau foarte atenție la mașinile mele.

Să stea liniștiți. 3 luni de zile nu mă mai văd la volan. Să vă înștiințați între voi. Nu mai am la ce să mai suflu pentru că nu mai am volan.

Va pup, puteți să dormiți liniștiți de acum încolo”, a scris Pescobar pe TikTok.

Este important să subliniem că, odată cu schimbările din Codul Rutier pentru anul 2023, s-au înregistrat și creșteri semnificative în ceea ce privește amenzile și punctul de amendă, acestea fiind raportate la salariul minim brut pe economie de la începutul anului.

Conform acestor modificări, valoarea punctului de amendă în prezent se situează la 1,450 de lei, iar depășirea limitei de viteză în zona urbană poate aduce cu sine două sau chiar trei puncte de amendă, cu cuantumuri cuprinse între 580 și 725 de lei. De asemenea, suspendarea permisului de conducere este o opțiune în discuție. Astfel, în următoarele 90 de zile, Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, va fi nevoit să se deplaseze ca pieton, după ce a fost prins circulând cu o viteză de 245 km/h în București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: