Redactia.ro
Home » Monden » Pescobar, o nouă aroganță ce l-a costat 260.000 de euro! Despre ce este vorba

Pescobar, o nouă aroganță ce l-a costat 260.000 de euro! Despre ce este vorba

Ce avere a strâns Pescobar?!

Paul Nicolau este mai fericit ca niciodată. Patronul restaurantelor Taverna Racilor și-a îndeplinit unul dintre marile visuri ale sale. Acesta a cheltuit nici mai mult nici mai puțin de 260.000 € pe noua sa aroganță. Iată despre ce este vorba.

Pescobar a adăugat un nou bolid de lux colecției sale

Paul Nicolau nu se ferește să publice tot ce face zilnic pe rețelele sociale. Acesta împărtășește cu internauții toată viața sa de la cele mai mărunte până la cele mai importante lucruri. Cel mai recent lucru pe care l-a postat pe rețelele sociale a fost noua achiziție. Acesta le-a împărtășit urmăritorilor săi că este un vis devenit realitate. Este vorba de un bolid de lux pe care spune el că și l-a dorit toată viața sa.

„Am deschis 7 restaurante in 14 luni, am investit cel mai mult din Horeca in ultimul an, așa ca merit și eu fazele astea”, a scris Pescobar în dreptul imaginii.

Noua achiziție a lui Pescobar este un Lamborghini Huracan Sterrato ediție limitată. Conform informațiilor de la dealer i auto bolidul de lux se ridică la suma de minim 260.000 €. Bineînțeles că în afară de fanii care sunt alături mereu există și persoane care nu se lase impresionate de stilul de viață al afaceristului. Haterii nu au ezitat să-l critice atât pe el cat și alegerile sale.

„Felicitări! Să-o stăpânești sănătos! La cat mai multe faze de astea! ? Atât s-a putut!/ Felicitari! Sa o folosești sanatos/ Bravo. Meriti tot respectul. Un om de exceptie/ Paul,felicitări pentru investiții pentru tot ceea ce faci,dar nu te supăra,mașina din imagine este o porcărie, arată ca Honda Prelude 1992 (cel puțin aceea nu avea plastic)cu mult mult mult plastic!

Dacă îți achziționai un Rolls totul era perfect și eram mândru că sunt un consumator de creveți la Tavernă, așa ce să zic ….. plastic negru la greu ,siguranță ZERO, o mașină pe care eu personal nu o doresc nici cadou!Nici nu ai unde să mergi cu o astfel de masină pentru că la un moment dat o să se crape plasicul de pe ea(bara față arată horor,va ceda prima la cel mai mic șoc).Știu achiziția,știu tva.ul ok,dar să arunci o “căruță” de bani pe plastic …. never ever!La nivelul la care ai ajuns mașina asta nu te reprezintă!”, sunt doar o mică parte dintre mesajele primite de afacerist.

Petrecere de pomină în constea fiului său

Vinerea trecută pe data de 31 mai Paul Nicolau și a sărbătorit mezinul familiei pe micuțul Paul Jr. Botezul celui mic a fost o petrecere de pomină și un motiv de petrecere pentru Pescobar care a devenit tată pentru a doua oară. Iubita sa, Geanina Crișan a născut în luna martie a acestui an.

Petrecerea de botez a ținut până dimineața în zori iar din meniu nu au lipsit preparatele sofisticate și băuturile fine. Atmosfera a fost întreținută de O formație de muzică live și fericitul tătic a aruncat teancuri de bani în cinstea fiului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: