Redactia.ro
Home » Monden » Pescobar se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Cine este cea care a rămas însărcinată cu patronul de la Taverna Dacilor

Pescobar se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Cine este cea care a rămas însărcinată cu patronul de la Taverna Dacilor

GALERIE FOTO (2)

Paul Nicolau, cunoscut sub pseudonimul Pescobar, trăiește momente de bucurie intensă, întrucât se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Partenera sa, Gianina Crișan, așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume următorul membru al familiei lor.

Cu toate că trecutul său amoros a fost plin de peripeții, pare că Pescobar a găsit în sfârșit liniștea și fericirea alături de Gianina. Trecutul său de amant este acum o amintire îndepărtată, iar viața sa sentimentală s-a transformat în mod surprinzător.

Pescobar este gata să devină din nou tată

Deși Pescobar este discret și rezervat în ceea ce privește aspectele vieții sale private, se poate observa că lucrurile au evoluat semnificativ. Se pregătește să devină din nou părinte, iar Gianina Crișan este femeia care îi va oferi această bucurie în doar câteva luni. Chiar dacă nu face publice detalii despre relația lor, se poate simți că aceasta este profundă și serioasă. Pescobar pare să fi renunțat la vechile sale obiceiuri de amant și să își construiască o viață de familie stabilă și împlinitoare.

Paul Nicolau a tăcut mult timp în privința vieții sale personale, iar acum acțiunile sale vorbesc mai mult decât cuvintele. Obosit de rolul său anterior de amant și plictisit de relațiile efemere, afaceristul se află acum pe cale să devină din nou tată. Desigur, nu este străin de dragoste, având succes în domeniul relațiilor amoroase, însă doar o femeie a reușit să îl aducă în stadiul de a deveni tată pentru a doua oară.

Cine este femeia care ăi va dărui un copil

Gianina Crișan, bruneta care îl așteaptă cu bucurie pe Pescobar să devină tată din nou, pare să fi câștigat inima afaceristului într-un mod special. Anunțul că este însărcinată a adus o rază de lumină în viața lui Pescobar, iar acesta s-a angajat să o susțină și să îi ofere un viitor frumos. Se pare că afaceristul a promis chiar să achiziționeze un apartament de lux pentru Gianina, dar nu fără a pune o condiție importantă: un test ADN pentru a confirma că el este cu adevărat tatăl copilului.

Deși Pescobar mai are o fiică din prima sa căsnicie, nu a uitat de responsabilitățile sale față de familia sa extinsă. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu mama primului său copil, el a subliniat că relația sa cu fosta soție rămâne una civilizată, în special pentru binele fiicei lor comune. Desigur, nu mai există legături sentimentale între cei doi, dar dedicarea față de copil îi aduce împreună în diverse activități și călătorii, oferindu-i micuței experiențe frumoase alături de ambii părinți.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar în podcastul Fiță cu Adiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: