Redactia.ro
Home » Știri » Peste 20 de pompieri, paramedici, medici și asistenți, în misiunea dificilă de a salva o viață! Cum a fost salvat un bărbat de 400 de kilograme, care suferise un AVC

Peste 20 de pompieri, paramedici, medici și asistenți, în misiunea dificilă de a salva o viață! Cum a fost salvat un bărbat de 400 de kilograme, care suferise un AVC

Peste 20 de pompieri, paramedici, medici și asistenți, în misiunea dificilă de a salva o viață! Iată cum a fost salvat un bărbat de 400 de kilograme, care suferise un AVC!

Peste 20 de pompieri, paramedici, medici și asistenți, în misiunea dificilă de a salva o viață

O intervenție de salvare extrem de dificilă a avut loc în Capitală! Peste 20 de membri ai echipelor de salvatori, pompieri, paramedici, medici și asistenți de la ISU București Ilfov și UPU-SMURD Floreasca s-au mobilizat luni pentru a salva un bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă, având o greutate de aproximativ 400 de kilograme, care se confrunta cu grave dificultăți locomotorii.

Cum a fost salvat un bărbat de 400 de kilograme, care suferise un AVC

În cursul zilei de ieri, în București, a avut loc o misiune de intervenție impresionantă, în care peste 20 de salvatori, alcătuiți din pompieri, paramedici, medici și asistenți, s-au mobilizat pentru a salva o viață. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov și UPU-SMURD Floreasca au coordonat această acțiune complexă și dificilă.

Bărbatul aflat în pericol de viață prezenta o afecțiune medicală gravă, fiind diagnosticat cu obezitate morbidă și având o greutate de aproximativ 400 de kilograme. Pe lângă aceasta, el acuza și dificultăți locomotorii, fapt ce a complicat și mai mult situația intervenției.

Echipele medicale SMURD, în momentul sosirii lor la locul intervenției, au constatat că pacientul suferise un accident vascular. Această situație a adăugat un nivel suplimentar de dificultate intervenției, impunând aplicarea de proceduri medicale specifice și o monitorizare atentă a stării pacientului.

Extragerea bărbatului și transportarea acestuia până la autospeciala de transport a victimelor multiple, care se afla în dotarea pompierilor salvatori, au reprezentat provocări semnificative. Cu toate acestea, datorită profesionalismului și coordonării strânse dintre forțele de intervenție, misiunea a fost dusă la bun sfârșit cu succes.

Pentru a face față acestei situații complexe, au fost mobilizate 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale de transport a victimelor multiple, 1 autoscară, 1 echipaj de descarcerare grea și 1 ambulanță SMURD terapie intensivă mobilă. Împreună, acestea au format un angrenaj impresionant de forțe, cu peste 20 de salvatori dedicați misiunii de salvare a vieții bărbatului.

După extragerea și stabilizarea pacientului, acesta a fost transportat în siguranță la o Unitate de Primiri Urgențe. Acolo, echipa medicală a evaluat starea lui de sănătate, monitorizându-l îndeaproape și aplicând procedurile medicale specifice necesare. Obiectivul principal a fost acela de a-i oferi pacientului un tratament adaptat nevoilor sale, în speranța unei recuperări cât mai bune.

„Peste 20 de salvatori, în misiunea dificilă de a salva o viață !

O misiune atipică, cu angrenaj impresionant de forțe a avut loc astăzi, în București, unde, peste 20 de salvatori, pompieri, paramedici, medici și asistenți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii “București-Ilfov, respectiv UPU-SMURD Floreasca au intervenit pentru salvarea unui bărbat diagnosticat cu obezitate morbidă, de aproximativ 400 kg, care acuza dificultăți locomotorii.
Odată ajunse forțele de intervenție, echipajele medicale SMURD au constatat că bolnavul suferise un accident vascular.
Dificultatea misiunii a constat în extragerea bărbatului și transportarea acestuia până la autospeciala transport victime multiple, aflată în dotarea pompierilor salvatori.
Astfel, pentru soluționarea acestui caz dificil, au fost dislocate 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale transport victime multiple, 1 autoscară, 1 descarcerare grea , 1 ambulanță SMURD terapie intensivă mobilă, toate fiind încadrate cu peste 20 de salvatori.
Bărbatul a fost transportat în siguranță la o Unitate de Primiri Urgențe, în vederea evaluării, monitorizării și aplicării procedurilor medicale specifice în vederea oferirii unui tratament adaptat nevoilor pacientului.
Felicitări, dragi salvatori!”, au povestit reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pe Facebook. 
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: