Redactia.ro
Home » Homepage » Petre Daea a adormit la TV, când era în direct. Se aude sforăind

Petre Daea a adormit la TV, când era în direct. Se aude sforăind

Petre Daea a adormit într-o transmisiune live la TV? Se aude sforăind

Petre Daea ar fi adormit la TV, când era în direct. Cel puțin, se aude un sforăit în înregistrare. Iată momentul video, devenit deja viral, evident, și ce reacție a avut ministrul Agriculturii pe această temă.

Petre Daea a adormit la TV, când era în direct, se pare. Se aude sforăind

O transmisiune live la televizor sau radio poate aduce și momente stânjenitoare, care pot produce sau nu râsul celorlalți. Petre Daea a fost și el protagonistul unui astfel de moment.

Politicianul a fost în direct prin telefon la Antena 3 CNN, vineri, 13 ianuarie 2023, invitat să participe la emisiunea „Decisiv”, prezentată de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu și Mădălina Mihalache. El ar fi adormit, se pare, în timp ce aștepta să intre pe post, pentru că se aude sforăind. Cel puțin, sunetele care se aud par a fi ale unei persoane care sforăie.

Ministrul fusese sunat pentru a oferi o explicație pe tema scumpirii produselor alimentare, dar n-ar mai rezistat până la clipa când ar fi trebuit să vorbească. Moderatoarele emisiunii au rămas fără cuvinte când au început să audă zgomotele specifice sforăitului și un respirat greu, iar Mădălina Mihalache chiar a dus mâna la gură, pentru că îi venea să râdă.

„Ne auziți, domnule ministru?”, întreabă Gina Vacariu, extrem de serioasă, moment în care se observă Mădălina Mihalache, când încerca să se abțină și să nu râdă. Și Cătălina Porumbel are și ea un zâmbet pe față și lasă în jos privirea.

„Refacem legătura imediat…”, continuă Gina Vacariu.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Reacția lui Petre Daea, întrebat dacă într-adevăr a adormit în direct la TV: „Vor să facă rating și pe somn”

Contactat de Libertatea, Petre Daea a negat că ar fi adormit și susține că postul de televiziune dorește „să facă rating și pe somn”. El a ținut să mai precizeze că nu doarme „nici noaptea, darămite ziua”.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea. Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo”, a explicat Petre Daea pentru Libertatea.

Mădălina Mihalache a scris un mesaj pe Facebook.

„Pentru ca am primit mai multe mesaje decat de Revelion:
Da, la telefon era ministrul Agriculturii, Petre Daea. S-a intamplat ieri, 13 ianuarie. Nu am sunat pe altcineva si nici n-a luat pe cineva somnul in regie, asa cum a declarat ministrul Agriculturii. Nu a asteptat mai mult de doua minute din momentul in care a fost sunat de producator si pana a fost introdus, efectiv, in direct. Momentul putea fi mult mai penibil/ comic, daca Gina nu reusea sa aiba o stapanire de sine fara margini. Pe care eu n-am avut-o. Pe teren te confrunti cu N situatii, dar momentul asta intrece orice de pana acum. Da, rad si acum. O sa rad si peste ani”.
Petre Daea a adormit într-o transmisiune live la TV? Se aude sforăind
Foto: colaj / Facebook & captură video Antena 3 CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: