Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman, gest incredibil pentru soția sa. Ce a fost dispus să facă fostul politician

Petre Roman, gest incredibil pentru soția sa. Ce a fost dispus să facă fostul politician

Petre Roman a ales să îi facă pe plac soției, Silvia Chifiriuc, și să apară în unul dintre videoclipurile sale. Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cuplul este cunoscut pentru modul în care se ajută reciproc în orice situație. Cei doi au împreună și un băiat, Petrus.

 

Petre Roman va apărea în videoclipul soției

Petre Roman a mărturisit că va apărea în videoclipul partenerei sale, care este filmat la Sinaia. Cei doi, invitați la o emisiune de televiziune, au oferit informații neașteptate din căsnicia lor. Tatăl Oanei Roman a mărturisit că este o fire romantică și este atent la detalii, deși nu a arătat acest lucru.

„Lipsa mea cea mai grea în raport cu Silvia e că nu îi aduc flori întotdeauna, iar e foarte sensibilă la flori. Foarte des îi aduc, dar nu suficient de des”,a spus Petre în cadrul emisiunii TV.

Silvia Chifiriuc a mărturisit că Petre Roman recuperează la capitolul flori când îi culege flori sălbatice în drumurile montane. „Recuperează când mergem pe munte. Are el un gest atât de drăguț și de delicat și vine cu buchețelul de flori, sunt culese din iubire, gingașe”, a mărturisit Silvia Chifiriuc.

Soția fostului politician a mărturisit că va lansa un videoclip în care va apărea și partenerul ei. Ideea a fost chiar a brunetei, atunci când au mers la Sinaia într-o vacanță împreună.

„Am finalizat un proiect muzical. E un cântec foarte frumos de dragoste. E un dar muzical pentru fanii mei. Acolo îl vor putea asculta și vedea. Am filmat la Sinaia împreună. Cu o zi înainte m-am gândit că merg la Sinaia și mi-a zis: „nu vrei să te însoțesc?” Și am spus: „da, cum să nu?!”. Și atunci mi-a venit ideea că iubirea mea trebuie să fie cu mine în acest clip frumos”, a mai spus artista.

 

Gestul făcut de Petre Roman când și-a cunoscut viitoarea soție

 

Fostul politician este cunoscut pentru atenția la detalii și pentru momentele romantice. Petre Roman a dezvăluit în cadrul emisiunii că, atunci când a cunoscut-o pe Silvia, i-a sărutat mâna. Tatăl Oanei Roman a repetat gestul și în direct pentru a arăta că dragostea se menține și acum.

„Prima dată când ne-am cunoscut așa a început. I-am sărutat mâna cu o atitudine romantică care nu putea să fie decât bănuită”, a declarat fostul premier, Petre Roman. Actuala soție a admirat gestul făcut de fostul politician.

 

Cine este Silvia Chifiriuc

Actuala soție a fostului politician i-a schimbat viața acestuia. Petre Roman a ales să divorțeze de Mioara Roman, la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc. Fostul premier a ales să își refacă viața cu frumoasa brunetă, care l-a făcut un om împlinit și i-a dăruit și un băiat.

Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul. Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu’, a povestit Silvia cu ceva timp în urmă.

Însă, relația de dragoste dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc a fost una supusă încercărilor. Cei doi au fost criticați din cauza diferenței de vârstă. Silvia are 48 de ani, iar fostul premier are 73 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: