Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman și Silvia Chifiriuc au împlinit 10 ani de la căsătorie

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au împlinit 10 ani de la căsătorie

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au împlinit 10 ani de la căsătorie

Fostul premier al României, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au împlinit 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat de 9 ani.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au împlinit 10 ani de la căsătorie

Petre Roman, în vârstă de 73 de ani și Silvia Chifiriuc, 47 de ani, au împlinit 10 ani de căsătorie. Soția fostului premier a postat un mesaj emoționant pe conturile de socializare.

La mulți nai fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită. Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, ca m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei! Mulțumesc, Doamne!”, – a scris Silvia Chifiriuc pe pagina sa de Facebook.
Citeşte întreaga ştire: Petre Roman și Silvia Chifiriuc au aniversat 10 ani de la căsătorie: „Mulțumesc că ai apărut în viața mea”.

Povestea de iubire dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Petre Roman și Silvia și-au unit destinele în anul 2009, iar din mariajul lor a rezultat un băiețel. Silvia avea 37 de ani când s-a căsătorit cu Petre Roman. Soția lui Petre Roman a declarat că s-au cunoscut în avion.

L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Ţin minte că am vrut să mă reîntorc la locul meu la un moment dat, dar el tot spunea «Hai, mai stai, mai stai, mai spune-mi!». Şi am tot stat de vorbă până la aterizare. Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună’.

Iubirea de dragostea  a lua prima pagina a ziarelor

Aceasta a povestit că fostul premier al României a avertizat-o în legătură cu problemele pe care le va avea dacă își vor continua povestea de iubire.

„M-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu‘.

Când relația lor a ieșit la iveală, toată presa din România a explodat. Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman a fost indignată pe această situație, iar multă lume au considerat că Silvia rămâne alături de Roman, pentru bani. Însă, după cum se vede, au trecut 10 ani de la căsătoria celor doi, ceea ce înseamnă că iubirea dintre cei doi este foarte puternică.

Citeste si:Doi tineri proaspăt căsătoriți au murit la câteva minute după cununia civilă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: