Redactia.ro
Home » Știri » Petre Roman, supărat foc pe fiica sa Oana Roman. Ce a putut să-i zică la telefon: „Refuz să cred că poate să-i spună propriului copil așa ceva”

Petre Roman, supărat foc pe fiica sa Oana Roman. Ce a putut să-i zică la telefon: „Refuz să cred că poate să-i spună propriului copil așa ceva”

Oana Roman a rămas cu o mare durere în suflet după ultima conversație la telefon cu tatăl ei, Petre Roman. Fiica fostului premier al României le-a povestit fanilor, pe Instagram, momentul care i-ar fi adus multă durere și chiar lacrimi în ochi.

Nu o singură dată, Oana Roman a povestit despre relația cu tatăl ei, Petre Roman ca fiind una nu tocmai bună. Deși a încercat de fiecare dată să păstreze legătura strânsă cu părintele ei, acesta s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de ea.

Petre Roman, supărat foc pe fiica sa Oana Roman. Ce a putut să-i zică la telefon

Și se pare că Oana Roman suferă mult din această cauză, mai ales că a ajuns să-l vadă pe tatăl ei doar două pe an. Fiica lui Petre Roman a declarat că a încercat în repetate rânduri să salveze această relație tată-fiică, însă ultima conversație la telefon dintre ei pare că reușit să arate că nimic nu mai e de făcut în acest sens.

„După cum știți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile… lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a povestit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Roman: „Refuz să cred că poate să-i spună propriului copil așa ceva”

Oana Roman susține că Petre Roman a simțit nevoia să-și apere noua familie, din care ea a fost exclusă. După ce a vorbit cu tatăl ei la telefon, ea a mărturisit că a fost cuprinsă de sentimente extrem de grele.

„El simte nevoia să-și apere familia din care în mod evident consideră că nu mai fac parte și era foarte supărat (…) Nu știu, nu mă interesează, fiecare cu probleme lui, pe mine fraza asta m-a încuiat definitiv și m-a făcut să înțeleg că probabil vorbele astea le-a spus fără să fie el.

Prima mea reacție a fost de consternare, de revoltă, de durere, de plâns, de supărare, iar apoi am stat și m-am gândit că probabil că n-are de ales, face lucrurile astea ca să mulțumească pe cineva, că eu refuz să cred că tatăl meu, așa cum îl știu eu, așa cum e el ca și caracter, poate să-i spună propriului copil așa ceva. Stau și mă gândesc că într-un fel nu pot decât să-l compătimesc că e nefericit, trist și supărat că trebuie să fac treburile astea și l-am iertat”, a explicat Oana Roman.

„M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine, mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani. El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama”, a mai spus Oana Roman.

De ce s-a supărat Petre Roman pe fiica Oana Roman

Declarații din cauza cărora Petre Roman s-a supărat pe fiica Oana Roman ar fi unele mai vechi, în care fosta soție a lui Petre Roman a vorbit despre motivul pentru care fostul soț nu a mai căutat-o, după o căsnicie de peste 30 de ani.

„În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate”, fiind declaratția care îi aparține Mioarei Roman, dar fiind un subiect despre care a vorbit în anul 2017.

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007. Fostul premier al României în perioada 1989-1991 s-a recăsătorit cu solista de muzică populară Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: