Redactia.ro
Home » Știri » Petrecere cu 320 de persoane în stadionul Cluj Arena. S-a deschis dosar penal

Petrecere cu 320 de persoane în stadionul Cluj Arena. S-a deschis dosar penal

Petrecere cu 320 de persoane în stadionul Cluj Arena

Polițiștii din Cluj au întrerupt o petrecere într-o încărere unde se aflau sute de persoane. Conform autorităților, nicio persoană nu purta mască de protecție și nu exista distanțarea spcială. În urma evenimentului produs la Cluj Arena, parchetul a decis să ancheteze cazul.

Petrecere cu 320 de persoane în stadionul Cluj Arena. S-a deschis dosar pena

Sute de persoane cu chef de distracție și fără a ține seama de regulile de protecție au decis să organizeze o petrecere în interiorul unei clădiri, la Cluj Arena. Ei bine, întreaga distracție a fost întreruptă de sosirea autorităților. Oamenii legii au oprit cheful de distracție al tinerilor, având în vedere că nimeni nu purta mască de protecție și nici nu se respecta distanțarea socială. Conform unor surse, în ultimele săptămâni au fost organizate tot mai multe petreceri de acest gen în secret.

Potrivit Știrile Protv, locația este dezvăluită cu doar câteva ore înaintea petrecerii, iar invitații primesc datele prin SMS. Astfel, polițiștii din Cluj au ajuns la petrecere după miezul nopții în urma unei sesizări. După ce au oprit petrecerea, oamenii legii au amendat organizatori cu 1.000 de lei, iar invitații au plecat în zori. Totodată, autoritățile au anunțat că a fost deschis un dosar penal în acest caz, momentan în rem, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fără a fi confirmat un vinovat anume.

Petrecere fără mască de protecție și distanțare socială

La petrecerea care a fost organizată într-o încăpere din Cluj Arena au participat mai mult de 50 de persoane, deși limita pentru evenimentele de acest gen este de maxim 50 de persoane. Mai mult, în timpul petrecerii nu s-a ținut cont de regulile impuse de autorității în timpul pandemiei de coronavirus.

Invitații nu purtau măști de protecție și nici nu au respectat distanțarea socială. Regulile intrate în vigoare pe 1 septembrie, interzic activitățile în discotecă sau de tip bar, iar la evenimentele private organizate în interiorul imobilului, pot participa maxim 50 de persoane, iar la cele organizare în exterior, au voie maxim 100 de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: