Redactia.ro
Home » Știri » Orașul în care ești obligat să porți masca de protecție și pe stradă. Primarul a înăsprit regulile în pandemie

Orașul în care ești obligat să porți masca de protecție și pe stradă. Primarul a înăsprit regulile în pandemie

Washington

Masca de protecție devine obligatorie în Washington, a anunțat primarul acestui oraș, care a subliniat necesitatea cetățenilor de a se proteja împotriva noului coronavirus.

Orașul în care ești obligat să porți masca de protecție mereu

Dacă în unele state, inclusiv în România, purtarea măștii de protecție este obligatorie doar în spațiile închise, în acest oraș american, masca trebuie purtată peste tot.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului Washington, Muriel Bowser, care a spus că de acum înainte cetățenii nu pot ieși din casă fără a purta masca de protecție pe față. Astfel, oamenii trebuie să poarta masca imediat cum au părăsit locuința, a explicat primarul orașului.

“Oamenii trebuie să poarte mască atunci când îşi părăsesc locuinţa dacă este probabil să intre în contact cu cineva mai mult de un scurt moment”, a afirmat primarul orașului american. Acest mesaj a fost însoțit de un slogan atractiv, care să îi facă pe oameni să respecte și să rețină mai ușor măsura.

Primarul a înăsprit regulile în pandemie

“E simplu, când pleci de-acasă, trebuie să porţi mască”, este sloganul dezvăluit de primarul din Washington.

În plus, primarul Muriel Bowser a spus că această măsură a fost luată pentru a limita pe cât posibil infecțiile cu coronavirus. Ea a subliniat că poate măsura distanțării sociale nu va fi respectată așa cum trebuie, așa că este bine ca masca să fie purtată tot timpul, din rațiuni de precauție.

“Trebuie să purtaţi mască pentru că nu ştiţi dacă veţi putea păstra distanţarea fizică”, a subliniat primarul din Washington.

În același timp, primarul a explicat că sunt câteva excepții în ceea ce privește această măsură. Este vorba despre sportivii aflați în exercițiu și care se află la depărtare de restul cetățenilor. Continentul american este foarte afectat de pandemia de coronavirus, iar cazurile de aici sunt în continuă creștere. Totuși, Washingtonul a fost ferit față de restul regiunilor din SUA, unde au fost descoperite și 60.000 de cazuri noi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: