Redactia.ro
Home » Monden » Petrecere în familia lui Adrian Minune. Adriana Simionescu, fiica lui cea mică, a născut! Numele inedit pe care l-a ales

Petrecere în familia lui Adrian Minune. Adriana Simionescu, fiica lui cea mică, a născut! Numele inedit pe care l-a ales

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată cu primul copil. Ce a spus tânăra de 19 ani despre sarcina ei

Este motiv de petrecere în familia lui Adrian Minune. Adriana Simionescu, fiica lui cea mică, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, sâmbătă, 10 iunie.

Carmen, mătușa și în același timp nașa ei, a împărtășit vestea cea mare cu urmăritorii din mediul online.

O vor boteza Noa Zenayda

Fericire mare în familia lui Adrian Minune. Fata acestuia, Adriana Simionescu, a născut cu doar câteva ore în urmă: „Bine ai venit pe lume, îngeraș! Noa Zenayda!”, a anunțat Karmen în mediul online.

Adriana Simionescu a ales că sora ei să nu fie doar mătușa bebelușului, ci și nașa micuței, motivând că nimeni altcineva nu merită mai mult să ocupe acest rol. Iar actrița din Clanul este deja topită după fetiță.

Proaspăt mămica a refuzat inițial să afle sexul bebelușului. Ulterior, tânăra s-a răzgândit, iar după ce a aflat că va fi mamă de fetiță, a ales pentru aceasta un nume neobișnuit, mai puțin întâlnit în România.

Noa vine din ebraică și se traduce prin „se mișcă, se transformă”. Pe de altă parte, Zenayda înseamnă „al lui Zeus”, zeul suprem din mitologia greacă, iar Adriana Simionescu a considerat că i se potrivește perfect miracolului din viața sa.

Adriana Simionescu, cerută de soţie

Adriana Simionescu și iubitul ei, Nicu, formează un cuplu mai retras. Cererea în căsătorie a fost ca în filme. Despre logodnicul său se știe că deține un lanț de frizerii extrem de cunoscute în Capitală.

Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu.

În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu”, a spus Adriana Simionescu în decembrie, când a fost cerută de soţie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: