Redactia.ro
Home » Monden » Ce sacrificii făcea Adriana Simionescu pentru sora ei, Karmen. Fiica lui Adrian Minune a făcut dezvăluiri șocante

Ce sacrificii făcea Adriana Simionescu pentru sora ei, Karmen. Fiica lui Adrian Minune a făcut dezvăluiri șocante

Ce sacrificii făcea Adriana Simionescu pentru sora ei, Karmen.

Ce sacrificii făcea Adriana Simionescu pentru sora ei, Karmen. Adrian Minune se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Manelistul are o familie minunată, iar dragostea pe care i-o poartă soției sale, Cati, este infinită. Aceasta i-a dăruit trei copii, două fete și un băiat, iar Karmen și fiul său deja l-au făcut bunici. Adriana și Karmen au făcut declarații surprinzătoare despre copilăria lor.

Ce sacrificii făcea Adriana Simionescu pentru sora ei, Karmen. Fiica lui Adrian Minune a făcut dezvăluiri șocante

Ce sacrificii făcea Adriana Simionescu pentru sora ei, Karmen. Adrian Minune are două fiice minunate,iar relație dintre ele două este una specială. De fiecare dată când vine vorba despre copilăria lor, cele două rememorează cele mai frumoase momente pe care le-au petrecut. Adriana a povestit că atunci când era mică obișnuia să gătească destul de des pentru sora ei mai mare, Karmen. De asemenea, tânăra a spus că acum se pricepe bine la tot ceea ce înseamnă bucătărie, gătind fel și fel de gustări. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a povestit că părinții ei nu aveau întotdeauna timp să găteasc, așa că, în unele zile, gătea pentru frații ei. ”Soră-mea își prindea degetele în aragaz și, pentru că mama era obosită și tata venea târziu acasă și cerea de mâncare, eu făceam. Mie îmi place să gătesc, cred că de aia sunt și mai plinuță. Fac sarmale și chiar și dulciuri, am învățat să fac torturi”, a povestit Adriana în cadrul unei emisiuni TV.

Karmen a recunoscut că nu este pricepută în bucătărie așa cum și-ar fi dorit. În prezent, mama sa, Cati, se ocupă de acest lucru. ”Se întâmplă din an în Paște să mai gătim noi, mama gătește în casă”, a povestit Karmen.

Adriana s-a mutat de curând cu iubitul ei, alături de care trăiește o poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Mai mult, despărțirea nu a fost dureroasă, căci Adriana s-a mutat aproape de familia sa. „Nu este mare diferență. Este cam același lucru ca stam doar la doua străzi distanță. Nu a fost ceva gândit foarte mult, a fost ceva spontan. Pur și simplu am dormit la el o seara, doua si asa am rămas la el. Noi oricum stăteam mult împreună, toată familia. Si oricum suntem împreună de 2 ani, era normal.”, a mărturisit Adriana Simionescu pentru Antena Stars.

Reacția lui Adrian Minune

Adriana Minune și-a luat în serios rolul de adult, așa că s-a mutat împreună cu iubitul ei. Adrian Minune a primit cu bucurie vestea, dar uimirea de pe chipul lui nu a trecut neobservată. Manelistul și soția sa au rămas pentru câteva minute fără cuvinte și nu știau cum să reacționeze, cel mai probabil credeau că este o glumă.

Talentul pare a fi ereditar în familia Simionescu. În urmă cu ceva timp, Adriana a participat la un show muzical, unde și-a făcut și lansarea în lumea artistică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: