Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune a fost oprit de poliție în timp ce dădea ture cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro! Ce făcea manelistul

Adrian Minune a fost oprit de poliție în timp ce dădea ture cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro! Ce făcea manelistul

GALERIE FOTO (3) Adrian Minune a fost oprit de poliție în timp ce dădea ture cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro! Ce făcea manelistul

Adrian Minune știe cum să atragă privirile tuturor atunci când iese în oraș! Se pare că acesta a atras și privirile ofițerilor de poliție după ce a dat câteva ture cu un Lamborghini Aventador. 

Adrian Minune a fost oprit de poliție în timp ce dădea ture cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști, reușind să strângă o avere colosală din concertele sale. Și pentru că iubește să fie în centrul atenției, artistul face ce face și apare mereu cu o bijuterie pe patru roți care să-l scoată din anonimat.

Cântărețul iubește la nebunie mașinile de lux, având garajul plin cu exemplare de colecție, însă cea care i-a intrat definitiv la inimă este superbul Lamborghini Aventador pentru care a scos din buzunar suma de 400.000 de euro.

Adrian Minune a fost oprit de poliție în timp ce dădea ture cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro! Ce făcea manelistul

De curând însă, se pare că Adrian Minune a ajuns și în atenția poliției de la Rutieră, care l-a oprit pentru un control scurt. Manelistul se afla chiar în mașina lui preferată, însă nu conducea el, ci fratele său. Artistul se îndrepta spre un local, unde era așteptat cu sufletul la gură de toți cei prezenți.

Au urmat verificările aferente, totul a fost în regulă, după care Adrian Minune s-a îndreptat spre petrecerea unde trebuia să ajungă. Toată lumea din trafic a admirat, pe bună dreptate, “bijuteria” care aparține celebrului artist. Nu trebuie deloc să surprindă acest fapt, având în vedere că rar întâlnești astfel de mașini pe străzile din România.

Adrian Minune a fost oprit de poliție în timp ce dădea ture cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro! Ce făcea manelistul

Câți bani a luat cel mai mult la o nuntă Adrian Minune

Adrian Minune este un simbol al muzicii lăutărești, poate chiar cel mai bun din acest domeniu. O țară întreagă îl cunoaște și mulți își doresc să aibă ocazia să îl aibă prezent la evenimentele importante din viața lor.

Artistul a povestit în cadrul unei emisiuni televizate care a fost cea mai mare sumă pe care a câștigat-o la o singur cântare de-a lui. Artistul a mărturisit că suma cu care a plecat acasă de la nunta respectivă a fost de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Aceste eveniment s-a petrecut în anul 2002.

”Am castigat si 60.000 de euro intr-o zi, dar si 1.500.000 de lei intr-o seara, la o cantare. Ce o sa zica omul care traieste la lampa cu gaz cand o sa auda ca Adrian Minune vorbeste despre sume de-astea de bani? Nu poti face avere din cantat. La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da! Am castigat la o tranzactie si 450.000 de euro, 50.000 i-am dat impozit, dar acum nu mai este asa. Nu mai poti sa faci afaceri, cine iti mai cumpara acum case?”, a declarat Adrian Minune într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: