Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune este știut de toată lumea datorită talentului său, dar puțini știu câte clase are

Adrian Minune este știut de toată lumea datorită talentului său, dar puțini știu câte clase are

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată

Adrian Minune este un simbol al muzicii lăutărești, poate chiar cel mai bun din acest domeniu. O țară întreagă îl cunoaște și mulți își doresc să aibă ocazia să îl aibă prezent la evenimentele importante din viața lor. Nu este un secret faptul că artistul are un talent deosebit pe care l-a cultivat încă de mic pentru ca mai târziu să facă o carieră de succes.

Câte clase are Adrian Minune

Adrian Minune este cunoscut de toată România. Foarte puțin probabil să existe vreun român care să nu fi auzit măcar o dată celebra sa melodie „Așa sunt zilele mele„. Celebra sa melodie a fost pusă chiar la un festival de muzică electronică din România de celebrul artist Salvadore Ganacchi și acest episod a stârnit multe controverse, deocarece niciodată în istoria festivalurilor de muzică electronică nu s-a auzit pe scena principală o manea.

Adrian Minune s-a destăinuit într-un interviu unde a povestit că el provine din Ștefăneștii de Jos, și a urmat școala generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale. El a cântat pentru prima oară o melodie a lui Tudor Gheorghe în fața clasei și acets lucru astârnit rpote de aplauze din partea colegilor de clasă. De atunci Adrian a știu că acesta este destinul său, să fie cântăreț. Primul instrument l-a primit cadou chiar de la bunicii săi, anume un acordeon.

Adrian Minune a abandonat școala în clasa a 9-a pentru a-și clădi cariera muzicală și pentru a se putea focusa doar pe acest lucru și pe nimic altceva. El a fost elev pentru câteva lui în cadrul Liceului Tehnic Traian.

Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale. Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei(Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian.„, a mărturisit Adrian Minune.

Care a fost prima sa apariție pe scenă

Adrian Minune a pășit pentru prima oară pe o scenă unde a cântat prima manea alături de Costi Ioniță. Melodia se numește „Of viața mea”. Acest duo Minune-Ioniță au făcut furori mult timp. După ce a renunțat la colaborarea cu Costi Ioniță, acesta și-a lansat primul album solo, „Tiganii din tiganie”, care a devenit hit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: