Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu, însărcinată pentru a doua oară? Fiica lui Adrian Minune a decis să spună adevărul

Karmen Simionescu, însărcinată pentru a doua oară? Fiica lui Adrian Minune a decis să spună adevărul

GALERIE FOTO (5) Karmen Simionescu, însărcinată pentru a doua oară

Karmen Simionescu, gravidă pentru a doua oară? Această întrebare stă pe buzele internauților de câteva zile încoace, ajungând în cele din urmă și la urechile artistei, care s-a decis să pună capăt speculațiilor și să spună adevărul. Este sau nu gravidă?

Karmen Simionescu, însărcinată pentru a doua oară? Fiica lui Adrian Minune a decis să spună adevărul

Karmen Simionescu, însărcinată pentru a doua oară? Fiica lui Adrian Minune este activă pe rețelele de socializare, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Pentru a-i liniști pe internauți, Karmen Simionescu le-a răspuns acestora la una dintre cele mai mari curiozități și anume dacă este gravidă pentru a doua oară. Soția lui Bogdan Căplescu a spus adevărul fără să stea pe gânduri. Aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în urma căreia a dezvăluit public că nu este însărcinată, cu toate că mulți dintre fanii ei și-ar fi dorit acest lucru.

Mai mult, Karmen a făcut și o glumă, întrebându-i pe internauți dacă sunt de această părere după ce ar fi văzut că mănâncă shaorma. De asemenea, fiica manelistului le-a spus urmăritorilor ei că nu vor primi prea curând o astfel de veste, semn că artista nu are de gând să-și mărească familia prea curând. „Ce-i cu întrebarea asta? Ați văzut că mănânc shaorma și acum urmează să mă faceți grasă? Nu, glumesc, nu, nu sunt însărcinată și nu mă întrebați asta, pentru că nu o să aveți un răspuns pozitiv curând”, a spus Karmen Simionescu pe contul ei de Instagram.

În urmă cu câteva zile, cântăreața și-a pus fanii pe gânduri după ce a declarat că își dorește să aibă un băiețel. Așadar, răspunsul vedetei a fost oferit tot la întrebarea unui fan, iar Karmen s-a arătat entuziasmată. „Daaa!”, a răspuns simplu și entuziasmată Karmen Simionescu.

Cum se comportă Adrian Minune cu nepoata sa

Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți maneliști din România. Deși nu a vrut să recunoască, acesta are o slăbiciune, iar ea este Sofia, nepoata sa. Cea care l-a dat de gol în această privință este Cati Simionescu, soția sa. În urmă cu trei ani, Karmen a adus-o pe lume pe Sofia Maria Rossa, iar de atunci Adrian Minune este cel mai fericit bunic.

Se știe că pentru celebrul cântăreț, familia înseamnă totul, dar de când a venit pe lume nepoata lui, lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase. Manelistul s-a transformat complet, iar pe lângă faptul că își dorește să fie mai puternic și protector, Adrian Minune nu-și poate controla lacrimile când o are alături de micuța Sofia. “Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge. Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Karmen își dă seama cât de mare e fata lui”, a declarat Cati Simionescu.

Karmen si tatal sau

După ce soția sa l-a dat de gol, tatăl lui Karme a recunoscut cât de norocos este că are o familie atât de mare, afirmând că poate nici venirea pe lume a fiicei sale, Karmen nu a simțit atât de multă bucurie cum a simțit la nașterea Sofiei Maria Rossa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: