Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu a fost infectată cu noul coronaviurs! Ce simptome a avut vedeta

Karmen Simionescu a fost infectată cu noul coronaviurs! Ce simptome a avut vedeta

Karmen Simionescu a fost infectată cu noul coronaviurs! Ce simptome a avut vedeta

Karmen Simionescu a fost infectată cu noul coronaviurs! Artista a dezvăluit acest lucru recent și a declarat că a stat în carantină timp de două săptămâni, înainte de sărbători.

Karmen Simionescu a fost infectată cu noul coronaviurs!

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a făcut o mărturisire șocantă cu puțin timp în urmă. Aceasta a declarat că a fost infectată cu noul coronavirus și a stat în carantină timp de două săptămâni, înainte de sărbători. Se pare că artista a aflat acest lucru chiar înainte să plece în Dubai.

Karmen Simionescu a fost infectată cu noul coronaviurs! Potrivit declarațiilor cântăreței, aceasta a stat timp de două săptămâni a stat în carantină, iar din fericire forma pe care contractat-o a fost una ușoară. Karmen a spus faptul că nu a avut niciun simptom și nici nu s-a simțit rău, scrie ciao.ro.

”Înainte de vacanța de Revelion, de vacanța din Dubai, am fost în carantină două săptămâni.Pentru că Covid! Aleg să fac chestia asta și să spun public faptul că am avut Covid-19, pentru că, în jurul meu, văd foarte mulți oameni panicați și speriați de moarte. Vorbesc cu emoții și cu grijă, pentru că știu că mulți oameni pun preț pe cuvintele mele și pe felul în care văd eu lucrurile..Partea bună a lucrurilor este faptul că nu am avut absolut niciun simptom și că nu m-am simțit sub nicio formă bolnavă. Atunci, oarecum am simțim nevoia să împărtășesc cu voi chestia asta…Realizez că este foarte dificil acest virus și că toată lumea trebuie să fie într-o oareare alertă cât să se protejeze și să înțeleagă cât de gravă e situația, dar să nu exagerăm!”, a declarat Karmen.

Karmen Simionescu și-a dorit să fie o persoană normală

Karmen Simionescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o relația foarte sinceră cu fanii ei și de multe ori a mărturisit lucruri personale pe rețelele de socializare și chiar și în interviuri. De curând, fiica lui Adrian Minune le-a răspuns fanilor ei la curiozități. De această dată bruneta s-a destăinuit în fața acestora și a vorbit despre „povara” celebrității pe care a purtat-o de mică.

Artista explică faptul că a fost cunoscută datorită tatălui său, un artist iubit de public, iar în unele momente și-ar fi dorit ca lucrurile să stea cu totul altfel.

”M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat Karmen Simionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: