Redactia.ro
Home » Monden » Karmen Simionescu, criticată de fani! Ce imagine a postat artista în mediul online

Karmen Simionescu, criticată de fani! Ce imagine a postat artista în mediul online

GALERIE FOTO (2) Karmen Simionescu, criticată de fani!

Karmen Minune, criticată de fani! Fiica lui Adi Minune a devenit ținta unor critici în mediul online, după ce a postat o fotografie mult prea editată. Fanii acesteia nu s-au putut abține și și-au scris părerea. Iată ce au scris internauții la fotografia lui Karmen Simionescu.

Karmen Simionescu, criticată de fani! Ce imagine a postat artista în mediul online

Karmen Simionescu, criticată de fani! Karmen Simionescu a reușit să se facă cunoscută datorită talentului muzical moștenit de la tatăl său. Bruneta a muncit pentru a avea succes în carieră și a reușit. De asemenea, fiica lui Adi Minune are o familie extraordinară. Dar face ce face și reușește să ajungă în atenția publicului! De această dată, vedeta nu a avut parte de părere pozitive. Karmen Simionescu, criticată de fani. Conștientă de atuurile sale fizice, Karmen nu ezită să și le pună în evidență, așa cum le știe ea mai bine. De-a lungul anilor, Karmen și-a etalat formele apetisante în cele mai incendiare ipostaze. Deși a devenit mămică, Karmen are un trup de invidiat, pe care nu se sfiește să-l afișeze pe rețelele de socializare.

În prezent, Karmen se află alături de soțul său în Dubai, unde au petrecut noul an. Aceasta s-a fotografiat într-o rochie sexy, cu un decolteu adând și extrem de scurtă. În schimb, un lucru le-a atras atenția fanilor săi, și anume picioarele, care erau mai lungi decât de obicei. Așadar, la scurt timp, internauții au comentat la postarea vedetei, fiind criticată de aceștia. „Nici nu îți dai seama că a folosit S@#$%^&d că sa pară că are 1’80m. Nu, deci toți credem a crescut peste noapte 😂😂 / Photoshop fail… / Nici nu se observă că ai “tras” de picioare 😂😅 / Păcat ca nu ești asumată!! / Se vede că ți-ai editat poza la picioare / Fusta era în cameră, ai uitat-o?”, sunt doar unele dintre criticile internauților de pe Instagram.

Karmen Simionescu, criticata de fani

Karmen Simionescu, complexată de fizicul ei

Karmen Simionescu a vorbit despre povara celebrității pe care a purtat-o ani de zile în umbra tatălui său. Aceasta a spus că a încercat să nu spună lumii cine este, dar au fost momente în care a simțit și invidii din partea oamenilor. ”A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat ea.

De asemenea, fiica lui Adi Minune a declarat că se simte completată de forma urechilor ei, pentru că i se par că sunt prea mari. „Dacă aș avea nevoie, pentru că noi femeile dacă avem un complex grav. Urechile sunt cam mari, așa mi se pare mie, mai ales când îmi prind părul sus. Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”, a spus ea. În orice caz, Karmen este o tânără frumoasă, care se bucură nespus de mult de viața ei și de momentele frumoase pe care le petrece împreună cu familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: