Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune a luat măsuri dure pentru a afla dacă fiica sa, Karmen mai este virgină. Cum a reacționat artista

Adrian Minune a luat măsuri dure pentru a afla dacă fiica sa, Karmen mai este virgină. Cum a reacționat artista

Adrian Minune a luat măsuri dure pentru a afla dacă fiica sa, Karmen

Adrian Minune se poate mândri cu cei trei copii ai săi. Fiica sa cea mare, Karmen are o carieră de succes și o familie alături de care este fericită. Însă, în urmă cu câțiva ani în familia Minune a fost un mare scandal, după ce artista a fugit cu iubitul ei, Franco. După ce a adus-o înapoi, manelistul a trebuit să meargă cu fiica sa la ginecolog pentru a afla dacă mai este virgină.

Adrian Minune a luat măsuri dure pentru a afla dacă fiica sa, Karmen mai este virgină. Cum a reacționat artista

Adi Minune a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce fiica sa cea mare, Karmen a fugit de acasă cu iubitul ei, Franco. Aceasta avea 16 ani când, Adi Minune a angajat 20 de bodyguarzi să o caute în cele mai ascunse locuri din țară. Ulterior, aceasta a fost găsită acasă la iubitul său de atunci, fiind nevoită să meargă la poliție, după ce tatăl ei a dat-o în urmărire generală. După ce a ajuns acasă, Adi Minune a vrut să afle dacă fiica lui încă mai este virgină, motiv pentru care a dus-o la ginecolog. Un apropiat al familiei a povestit acest eveniment. “Adi i-a spus fiicei sale ca vor merge foarte curand la un medic ginecolog, pentru a vedea daca ea mai e virgina. Carmen sustine ca nu a facut nimic cu Franco si ca inca este domisoara, dar tatal ei nu crede nicio iota, asa ca vrea sa aiba o certitudine. Fata a izbucnit in plans, acuzandu-si tatal ca este nedrept. Spiritele au fost, totusi, destul de linistite. Adrian este fericit ca fiica lui a ajuns acasa, insa, nu stiu ce se va intampla daca se adevereste ca ea a avut relatii sexuale cu Franco. Cred ca o da afara din casa si o trimite la baiatul ala. Minune este foarte strict atunci cand vine vorba despre aceste lucruri si nu are nici o legatura cu etnia, ci cu princiipile. Nu se stie inca nici daca il va accepta pe Franco, asa cum a spus. Ramane de vazut”, a spus acesta.

Karmen Minune are un copil

Anul trecut, Karmen Minune, în vârstă de 22 de ani a adus pe lume un băiat, trăind o poveste de dragoste alături de Bogdan Căplesci. Vedeta a povestit într-un interviu cum au reacționat părinții săi că când au aflat că este însărcinată. ”Au reacționat foarte frumos, tata a reacționat foarte bine, deși de el îmi era așa…I-am pus testul de sarcină într-o cutie de bijuterii și a zis: nu credddd, îi ziceam bunicul-minune, a plâns! Și mama la fel…Mama a fost mult mai emoționată și s-a descărcat așa instant, a început să plângă, a avut o reacție mixtă, mi-a zis: ”Bravo, mami! Aoleu, te bat! Felicitări, mami…, a spus Carmen Simionescu. Tot în 2019, Karmen și Bogdan au avut o nuntă ca în povești, iar la nunta acestora au răsunat manelele lui Adi Minune, bineînțeles. Carmen a dansat până în zori, purtând o rochie frumoasă, lungă mulată pe burtica de gravidă. Bogdan Căplescu este angajat al Guvernului României, iar artista a declarat la un moment dat că se cunosc de mult timp și se simte în siguranță alături de soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: